Familjen i Playa del Inglés

På Daniels begäran tar jag mig nu i kragen och skriver ett inlägg om resan. Avfärden gick alltså av stapeln den 13.4. Hemfärd var dags den 21.4 vilket betyder att jag och mina medresenärer hann spendera 1 vecka i Playa del Inglés tillsmmans. En av de bästa veckorna någonsin. Mulet väder mötte oss på söndagen vilket gjorde oss väldigt nervösa och tankar som "tänk om de e sånthä väder hela veckan", "kanske vi int alls får nån färg" började snurra runt i våra huvuden. Reseledaren Ääli hade dock allt under kontroll för hon hade nämligen kollat Ilta Sanomats väder prognos och där stod det att det skulle vara vackert väder under veckan. Ack så rätt hon hade, eller Ilta Sanomat. 

Nåväl, dagarna bestod av stekande på stranden eller vid poolen, club sandwich hos "Alfred", beachvolley EM tittande, massa klockan 12:or  och tusen och en försäljare eller massörer som försökte sälja sina produkter och helt klart var där olagligt eftersom de satte benen på ryggen och försvann i en hiskelis fart när polisen patrullerade förbi. Ingen stress utan vi gjorde bara det vi kände för att göra, kunde inte bli bättre.

Eftermiddagarna blev det oftast balkong-chill före vi påbörjade att fixa oss för kvällen. Middag ute, sedan vidare till någon pub eller diskotek. Bra fiilis all the time och en jävla massa happy hour :D Bra musik på krogarna och fiilis folk varje gång.

Under de tre första dagarna hade vi Ekenäs sällskap. Anssi, Sauli, Emil, Erik och Nixu befann sig nämligen också i Inglés och tillsammans med dem hittade vi på mycket skoj och vi fick oss alla ett gott skratt nu som då av olika orsaker. Vi firade Nixus födelsedag med god mat samt partaj. Tyvärr lämnade dessa juveler oss på onsdagen så resten av veckan fick vi klara oss själva.

Vi fortsatte leva livet och mådde ypperligt i nästan 30 graders värme. Tidiga morgnar, eller ganska tidiga iaf och sena nätter var vårt södern liv. Vi stiftade även nya bekantskaper med härliga engelsmän som vi hade mycket skoj med. Mjölka kossan, Cykelpump, Spela pingis, Skipping rope, Running man och Attitude är bara några av alla dancemoves vi lärde och blev lärda. Movesen sitter nu inprintade i hjärnan och nästan gång vi entrar dansgolvet kan jag garantera att de dyker upp. Speciellt om Ida Corr- Let me think about it spelas.


Vi belv som en liten familj under resan, det tyckte iaf restaurangernas servitörer eftersom var och varannan kallade oss för "The Family". Medlemmarna i The Family fick alla nya smeknamn, endel pga av att man bränt sig eller andra tack vare efternamnen.. Scatman, Sleeping-buty, New Island, Sea-Flower och Sue.

Med allt detta bakom mig kan jag konstatera att vi har haft en underbar vecka tillsammans. Defintivt. Skulle när som helst åka tillbaka. Tack! 

                                                                                                                                                                                                                
                              


Kommentarer
Postat av: Piiidi

Fan så bra vi hade det hördu New Island. Take me back! Puss/ Sleeping beauty

2008-04-26 @ 17:30:14
Postat av: ibrahimovic <3

nåjaa, bravo! va kul att ni hade roligt..

2008-04-27 @ 16:50:21

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0