Sverige helgen.

Helgen i Sverige får helt klart fem av fem toasts, som Benjamin säger.Mitt fina resesällskap efter en god lunch på Åbo flygfält.Jag, mätt och belåten.

När vi anlände till Stockholm möttes vi av Johans härliga moster. Hos dem spenderade vi våra två nätter och blev emottagna på bästa sätt. En schysst familj, verkligen.

På fredagen bar det iväg på Idol final till Globen. Där åt vi lyx buffet, satt på VIP läktaren, träffade Olle och Roshana i "vårt" VIP rum, njöt av bra live musik i form av Danny och Mathias, Finalisterna Robin och Amanda, Moa, Amanda P, Molly, Olle och André och slutligen, till Johans stora glädje, Agnes. När vi entrade Globen hoppades jag på att Robin skulle vinna, men ändrade mig nog efter fredagens uppträdanden. Då var Amanda bättre. Det var helt annan stämning inne i Globen när hon stod på scenen, ett helt annat drag.Johan i VIP rummet.Flickan som verkar scheva.Strax innan start.Konfetti regn över segraren Amanda.


På lördagen tog Stina med oss till Barkaby Outlet. And.I.Was.In.Heaven.

Sen hoppade vi på båten och åt lite buffet igen. Gott gott.

Kommentarer
Postat av: BFF<3

Underbart, det var AWESOME I can tell :)

Halloo, allvarligt, ni får inte vara sådär snygga på den där sista bilden ! Super snygg bild .. Picture Perfect

<3

2011-12-12 @ 07:25:24
URL: http://olibettes.papper.fi/
Postat av: Janni

Vadå snygga på sista bilden. Dethär paret e snygga bara hela tiden. Ni borde börja någonslags par modell karriär!!! O jag Ann-Sofie är bara så himla himla vacker. Aaaah I got some gorgeous friends!

2011-12-12 @ 07:29:49
URL: http://jannicafinnberg.blogspot.com
Postat av: Ann-Sofie

Men fina ni, vad snälla ni e! Själv e ni super fina :) Puss på er.

2011-12-12 @ 08:02:06
URL: http://ansos.blogg.se/
Postat av: Anonym

håller med föregående talare, ja jäklar så snygga ni e på sista bilden! Ser fram emot att höra om resan i morgon, finns säkert en hel del att berätta! :) puss

2011-12-12 @ 22:17:33

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0