Familjen i Playa del Inglés

På Daniels begäran tar jag mig nu i kragen och skriver ett inlägg om resan. Avfärden gick alltså av stapeln den 13.4. Hemfärd var dags den 21.4 vilket betyder att jag och mina medresenärer hann spendera 1 vecka i Playa del Inglés tillsmmans. En av de bästa veckorna någonsin. Mulet väder mötte oss på söndagen vilket gjorde oss väldigt nervösa och tankar som "tänk om de e sånthä väder hela veckan", "kanske vi int alls får nån färg" började snurra runt i våra huvuden. Reseledaren Ääli hade dock allt under kontroll för hon hade nämligen kollat Ilta Sanomats väder prognos och där stod det att det skulle vara vackert väder under veckan. Ack så rätt hon hade, eller Ilta Sanomat. 

Nåväl, dagarna bestod av stekande på stranden eller vid poolen, club sandwich hos "Alfred", beachvolley EM tittande, massa klockan 12:or  och tusen och en försäljare eller massörer som försökte sälja sina produkter och helt klart var där olagligt eftersom de satte benen på ryggen och försvann i en hiskelis fart när polisen patrullerade förbi. Ingen stress utan vi gjorde bara det vi kände för att göra, kunde inte bli bättre.

Eftermiddagarna blev det oftast balkong-chill före vi påbörjade att fixa oss för kvällen. Middag ute, sedan vidare till någon pub eller diskotek. Bra fiilis all the time och en jävla massa happy hour :D Bra musik på krogarna och fiilis folk varje gång.

Under de tre första dagarna hade vi Ekenäs sällskap. Anssi, Sauli, Emil, Erik och Nixu befann sig nämligen också i Inglés och tillsammans med dem hittade vi på mycket skoj och vi fick oss alla ett gott skratt nu som då av olika orsaker. Vi firade Nixus födelsedag med god mat samt partaj. Tyvärr lämnade dessa juveler oss på onsdagen så resten av veckan fick vi klara oss själva.

Vi fortsatte leva livet och mådde ypperligt i nästan 30 graders värme. Tidiga morgnar, eller ganska tidiga iaf och sena nätter var vårt södern liv. Vi stiftade även nya bekantskaper med härliga engelsmän som vi hade mycket skoj med. Mjölka kossan, Cykelpump, Spela pingis, Skipping rope, Running man och Attitude är bara några av alla dancemoves vi lärde och blev lärda. Movesen sitter nu inprintade i hjärnan och nästan gång vi entrar dansgolvet kan jag garantera att de dyker upp. Speciellt om Ida Corr- Let me think about it spelas.


Vi belv som en liten familj under resan, det tyckte iaf restaurangernas servitörer eftersom var och varannan kallade oss för "The Family". Medlemmarna i The Family fick alla nya smeknamn, endel pga av att man bränt sig eller andra tack vare efternamnen.. Scatman, Sleeping-buty, New Island, Sea-Flower och Sue.

Med allt detta bakom mig kan jag konstatera att vi har haft en underbar vecka tillsammans. Defintivt. Skulle när som helst åka tillbaka. Tack! 

                                                                                                                                                                                                                
                              


Avfärd om några timmar..

Jaa, då va den långa väntan över. Nu är det endast 5 timmar tills vi sätter oss i bilen påväg mot vanda flygfält. Denna semester ska bli så himla skön! Verkligen. Synd att Johan blir hemma dock :(

Gårdagen gicki fotbollens tecken och tränar skolning stod på programmet. En god taco paj, made by Johan, väntade på mig när jag anlände hem därifrån. Jag somnade som en prinsessa i hans armar och sov som en stock hela natten.

Idag var det också fotboll som gällde. Tränar skolning idag också samt egen träning och träning för yngre chicksen. Packning följde efter detta. Ett besök hos de härliga twinsen samt deras underbara parents hann vi också med. Trots att jag stressat som en dåre har den härliga filuren till pojkvän stått ut med mig, tack esking :)

Nu är allt packat och klart och de få timmar jag har kvar innan vi sticker iväg ska jag vara in "muschad" i min favorit. Ha de så skönt här hemma. De ska vi också ha nämligen, hehe ;)

SOL och VÄRME, Löööövli!
Adios!

En vecka går snabbt, Puppen!

Regning tisdag

Usla regnväder. Urk säger jag bara. Vädret gör mig trött och de får mig bara att längta ännu mera till söndag morgon 07.10 då planet mot Gran Canaria lyfter. Skall bli såå härligt. Hoppas bara att jag int blir sjuk. Känns nämligen som om nånting håller på att bryta ut. De kittlar nämligen sådä äckligt i halsen som de ibland gör när man blir sjuk. Jag ber till Gud att jag hålls frisk. Skulle vara ödets ironi att bli sjuk nu.

Idag har jag vikarierat i gymnastik i högstdiet och gymnasiet. Det gick väldans bra förutom att jag levde i tron om att de var fredag vilket resulterade i kommentarer som för den sista gruppen säkert var en aning konstiga.. "Trevligt veckoslut" och "De e bra med sånhär smör-musik på fredag eftermiddag." var saker jag vällde ur mig. Snyggt. När jag sedan promenerade mot cykeln slog det mig att :" men faan anså, de e ju tisdag idag!" Jag fick mig ett gott skratt när jag hoppade på cykeln och trampade iväg hemåt.

Nu väntar jag återigen på att prince charming skall anlända hem från träning. Idag skall 390g daim glass slukas framför tv:n medan Liverpool-Arsenal pågår. Heja Liverpool. Har även tippat idag så hoppas turen är på min sida. Skulle sitta fint med lite resepengar! :)

Skall så småningom dra mig härifrån för att muscha ner mig under täcket och titta på film. Har inte ännu bestämt mig för vilken film de blir. Eftersom jag sett alla O.C säsonger nu( jag vet, jag är efter... men pga träningar kunde jag int följa med det när det gick i tv:n...) förgyller de inte längre min lediga tid. Jag har blivit sån O.C nörd att de nästan inte är klokt. Kanske jag borde börja om från säsong 1. Nää, de får nog vänta lite.. Men snart. Däremot låter Grease ganska lockande, har lite musikal-fiilis. Jo, så får det definitivt bli.

Apelsiner, apelsiner, apelsiner, hjälp mig att stoppa viruset som är påväg!
Adios!


Sufjan Stevens - For the Widows in Paradise  


                        


En i gänget..

Jahas, då va man här. Behovet att få skriva av sig lite nu som då gjorde så att jag nyss registrerade mig och skapade min egen blogg. Om jag blir en blogg nörd återstår att se.
 Förövrigt har dagen varit lugn. Tog sovmorgon idag eftersom resten av veckan kommer att bestå av tidig väckning p.g.a jobb. Besökte stan med min "på-kryckor-haltande" mamma där vi gjorde av med allt för mycket pengar. Hah. När vi kom hem ställde jag mig sedan vid spisen för att tillaga köttbullar, tro det eller ej men resultatet blev faktist bra! Jess. Johan och jag bestämde oss sedan för att ta en tupplur efter maten och efter väckning bar det av till Vesterby fotbollshall där en bunt fnittriga flickor mötte mig och ivrigt ville börja träna. Bra så. Nu sitter jag här och funderar om jag orkar träna lite här hemma eller inte. Soffan lockar nog mera men kanske jag måste ta mig i kragen och låtsas vara lite duktig. Väntar på att Johan skall anlända hem från träning, myspys står på schemat. Löööv it. 

6 dagar till Sol&Värme. Can't wait!  


Morjens


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0