Jag borde sova...

...men nånting håller mig vaken, jag är alldeles pigg. Men eftersom jag är så pigg så tänkte jag uppdatera lite här och berätta om julhelgen som igen ett år har passerat alldeles för fort. Julafton spenderades hemma. Till skillnad från alla andra jag känner var vi endast 4 st. Visst hade vi väääldigt mysigt men jag är ändå avundsjuk på de som får sitta 15 pers runt bordet. Speciellt mycket skulle jag vilja ha Pappa Henry sittandes vid bordet. Det är något speciellt med julen som får mig att sakna honom dubbelt mer än vad jag annars gör varje dag... :(

Jultomten var väldans snäll också. Jag fick mycket jag önskat mig och lite till. Ytterst glad är jag över att jag nu kan ligga i sängen eller promenera runt i huset med datorn och vistas på internet tack vare att tomten hämtade ett trådlöst modem. Inga jobbiga sladdar någonstans! Hallelujah!

Juldagen blev det utgång. Förra året bestämde vi oss för att stanna hemma så det var första juldagen jag spenderade ute i år. En rolig kväll hade jag, verkligen! Jag kände enorm lycka under ett samtal på dam-wc:n. Jag träffade nya människor. Jag skrattade. Jag dansade. Jag såg en tjej backa in i en lyktstolpe. Och jag somnade tillslut hemma med världens finaste Johan.

Fredagen lämnade resten av familjen mig för besök till Österbotten och mormor. Jag kunde tyvärr inte följa med eftersom jobbet kallade på mig på lördagen. Suck, harmar. Det är alltför länge sen jag besökte Närpes och släkten där! :( Vi tog en soffliggar dag med Johan och rörde oss endast ur fläcken när vi hämtade mat från Dekan. Ett x antal filmer sågs och även så "Körslaget". Lördagen var det som sagt jobb för mig och eftermiddagen bestod av matlagning, Madagaskar 2 samt chips och dipp framför tv:n. Lövli!

Idag tog vi sovmorgon. Sedan stack jag iväg till K-market för att sälja raketer. Lika kul som förra året! Efter det var det igen matlagning på schemat och sen soffan + film. Vi konstaterade med Johan att denna julhelg har verkligen varit givande. Vi ha mala, sitt på tv och sovi. Men ack så skönt vi ha haft det! Mysfaktor av högsta grad! Jag är så lycklig över att min älskade snart snart snart slipper mili helvetet och kommer ut, för evigt! Endast 5 fjuttiga dagar kvar nu. Hur skönt är inte det??

Snart knackar nyåret också på dörren. Planerna är? Nä, precis, har iingen aning. Har någon nån bra idé? Vi är mer än öppna för förslag!

Nu ska jag hoppas på att John Blund hittar mig och strör lite sömnpulver över mig!

God och Natt

Juldag

Jag har hittat hem till Finland efter 12 dagar i USA. Vad annat kan jag säga än att vi haft en sjudundrande super resa. Jag har många fina minnen med mig hem i bagaget, och massa kläder och skor förståss ;) Idag är det juldag vilket betyder party! Jeeei. Ha en trevlig kväll, de ska jag ha!


nu....

Off we go!!!!!!!!!


           

Bye Finland. Hello USA!

Så fel det kan bli...

Haha, måste dela med mig av en dialog som ägde rum igår när Boni och jag besökte Revyy för att lyssna på Mount Everest tillsammans med alla andra i åldern 40+.

Vi hade en stol för lite i vårt bord och såg att det fanns en ledig stol i "post-bordet".

Boni: Ursäkta, är den här stolen ledig? Skulle jag kunna få ta den?
Postiljon: Va?
Boni: Får jag ta stolen? Är den ledig?
Postiljon: Va?
Boni (lite irriterat) : FÅR JAG LÅNA STOLEN?
Postiljon: Aj vill du dansa? (Stiger upp och är påväg mot henne helt i sitt esse)

Givetvis tycker ni inte det är lika roligt som vi tyckte. Men vi skrattade iaf halvt ihjäl oss. Samtidigt kan jag också dela med mig av en händelse som just ägde rum.

Mamma på soffan i lite sömnigt tillstånd: Tack för mjöden! (Hon menade förstås glöggen, hah!)

Grattis Finland!

Min självständighetsdag har bl.a spenderats på gymmet där det blev ett styrketräningspass idag. Väldans skönt. Hastit hem efter det för att fixa mig färdig för vad som skulle bli en ooootroligt bra konsert, framförd av Carola. Tillsammans med mor och syster cyklade jag iväg till bollhallen, bänkade mig på 2 raden och njöt hela konserten igenom. Jag måste nog erkänna att hennes prat om Jesus och Gud kan bli lite överdrivet ibland, och att det hela ibland kan kännas lite som ett "väckelsemöte", men what the heck, den kvinnan har en g u d o m l i g röst. En röst som går rakt in i hjärtan och faktist berör. Drummer Boy och Himlen i min famn hörde till favoriterna idag. Men de andra låtarna kom alla på en stark andra plats. Hon lyckades skapa julfiilis för mig, tack!              

Grattis Finland!

Julfest

Jag har en super helg bakom mig. Fredagen var en 10-poängare. Jag har världens bästa fiilisfestare till kompis, det kan jag lätt konstatera. Som små tomtar traskade vi hem mitt i natten efter en dunderkväll på fé, lite små fulla och skrattade åt allt. Älska sånahär kvällar!Lördagen hette lillajul och det betydde att julpynten fick komma fram, finally. Som jag har väntat! Bestämde mig för att slopa ljusstaken i år och köpa en ny stjärna som får pryda mitt fönster denna jul. Jag är nöjd. Mycket nöjd.

   

Idag har jag varit på julfest med flickor 96 födda. Boni och jag mötte Patrik och Uffe i en tuff bowling match men såklart var det vi som tig hem segern. Därtill har jag proppat i mig; Godis, popcorn, chips, örfilar, pizza, piroger och köttbullar som om jag sku ha fått betalt för det. Och mitt i veckan dessutom. Jag som har godisdag på veckolsutet. Men vad gör man när det är knytkalas? Nä, precis.En realtivt nyklippt Ann-Sofie säger godnatt. Nu film: Hairspray!

RSS 2.0