Förväntansfull och trött

Vet inte vad som finns inuti mig som gör att jag ständigt är trött. Huvudvärk har jag också, och flunssan som började i maj har inte ännu velat ge med sig. Fiilis. Men de är bara att orka. I denna värme ännu till. Men visst glädjs jag åt att det äntligen blivit lite sommarvärme trots att jag står i butiken dagarna i ända. Klart man helst av allt skulle vilja ligga ute i solen men jag har det bra tillsammans med Sandra. Vår underbara humor flödar, speciellt sådana dagar som idag, då det är riktigt riktigt varmt. Man vet aldrig vad vi kan hitta på :D

Imorgon kommer att vara en bra dag. Johan slipper ut över helgen och det kommer att säga "chi-ching" på kontot. Känner mig också nöjd efter helgens jobb-putki när jag tittar i plåmsarn. Extra pengar är det aldrig fel på, men visst kändes det jobbigt och tungt just då när man var inne på 17 timmen och visste att man får sova ca 5 timmar för att igen sen arbeta 9 timmar, men det var det värt. Vi hade roligt med Piidi på magasinet och tiden gick fort sen trots allt! :)

Kommande helgens planer är Gräsplans-Cup i Kimito med mina små-flickor samt Hangö OS! På lördag kväll bär det av till Bäckströms residens för att tillsammans med Johan, Timo, Matias, Eddie, Jannica, Boni och Mia tävla om vem som kammar hem segern i Hangö OS 2008. Jag är väldans förväntansfull!

Just nu är jag avundsjuk på Ääli som förmodligen ligger på bryggan i Bolax och har det skönt. Jag vill också! För mig bär det istället snart av på träning i denna hetta. Jess.

Ha de bra alla!

Rolig helg

Det är med ett leende på läpparna jag blickar tillbaka på den gågna helgen. Förtjänst nummer 1 var förstås Johan som med sin värmande kram när jag hämtade honom vid porten än en gång fick mig att inse att jag bara inte kan få nog av denna man. Jag blir lycklig bara av att ligga och titta på honom. Härlig känsla att få spendera hela helgen med honom. Vi gick ut och äta på fredag kväll och La Vida bjöd på underbart god mat och så var ju sällskapet det absolut bästa!

Lördagen var det jobb som gällde och sedan ettans match. Tråkig förlust men vad gör man... Efter matchen bar det av mot Österby där ett gäng glada brudar samlades för grillfest. Vackert väder och bra musik påminde oss om att de faktist ÄR sommar trots att man inte sku tro det. Ettan besöktes där bra fiilis fortsatte. Tackar alla för en trevlig kväll. Hade hur kul som helst. Jag somnade gott i Johans armar medan Jannica i rummet bredvid somande gott med sina armar runt Teddi som hon så snällt frågade om hon kunde få sova med. Och visst lånar man alltid ut kramisar till såna som känner sig ensamma ;)

Söndagen var däremot lite värre. Men ändå inte så farlig. Jag besökte ettan igen med Boni, Eddie, Mia, Timo, Jannica, Johan och Annalena men denhär gången var det för att äta. Nami Nami. Mini-golf stod sedan på schemat vilket var kul. Efter det bar de hem för chill-i-dill före träningen. Rolig träning med bra fiilis fast man nog mått bättre på fotisplan förut. Lite bollande ägde rum efter träningen och Janni, Boni, Jossan och jag fick se oss besegrade av Timo och Johan. Piss sa vi... :D

Ett tungt farväl var det igår kväll när jag körde in honom igen. Men nu i veckan blir det nog besök på brigaden, aspelut.
Jag älskar dig Jukki..

Nu ska jag sova. Match imorgon. Tack och adjö.

Min lediga dag

Telefonen ringde 25 före 9 ida morse när jag yrvaket svarade och blev uppmanad att komma med till IKEA samt mylly. Absolut tänkte jag och hoppade upp ur sängen och gjorde mig klar på endast några få minuter. Klockan 9 var skjutsen här och tillsammans med Piidi styrde vi kosan mot Raisio, vår första hållplats, IKEA. Sällskap fick vi av Ronny, Anna och Bus-Melker. Efter det fortsatte vi framåt en bit, och kom till Mylly. Hade ingenting speciellt jag skulle köpa men det hade däremot Piidi. Men månne hon int kom ut med toooosn kassar innehållande allt annat än det som fanns på listan. Men riktiga fynd gjorde hon ju nog. Själv köpte jag ett par till fotbollsskor. Kan ju alltid behövas. En väldans bra dag hade vi, definitivt. Det tror jag nog att du Ida också håller med om!? :)

Efter hemkomst stack jag iväg till BossaNova i sällskap med syster-yster och fiilis-jobb-polarn Sandra för att lyssna på underbara röster framförda av unga stjärnskott. Mycket bra, int kan man annat säga. Mycke folk och relativt bra väder var ett plus. Fiilis had vi där vi sto och sheikka med Boni och så svept vi lite dricka mellan låtarna. Det var alltså en chillkväll av högsta kvalite.

Hela dagen har varit perfekt och den avslutades också perfekt när gossen ringde.
Nu ska jag fara och sova, e så trött.
Natinati

Enjoy!

Detta inlägg kommer på beställning av pojken som vill ha nånting att läsa när han ligger inspärrad på militär området. Vad gör man inte för dig Johan :)

Gårdagen följde jag med till Åbo för att se på herrarnas match. Tar varje tillfälle i akt som jag får att träffa honom. Värre var det när jag sku köra honom till porten. Det var som om hela min värld skulle ha blivit grå. Det sista jag ville var att han sku fara in tilbaka. Ville bara ha honom hos mig, och kramas. Det kändes faktist riktigt uruselt att gå till sängs igår. Fy bubblan. Jag önskar att dessa 6[förhoppningsvis] månader går fort. Kalla det löjligt eller vad som helst, men det har gått endast en vecka och jag saknar honom som aldrig förr. Det är väl bara ett tecken på hur mycket man tycker om honom..

Idag hade vi första träningen på 2,5 vecka. Fan så fiilis. Fotboll e nog hurja det. Hade lite dålig fiilis först när de regna så, men de ändrades hastit när man kom ut på plan och hade underbara lagkaverin runt omkring sig som fick en att skratta. Den dåliga fiilisen var som bårtblåst på endast några få sekunder. Härligt!

Nu ska jag börja hoppa isäng. Skönt med ledig dag imorgon. Får se vad man hittar på. Hoppas det är fint väder, men det är väl för mycket att hoppas på i detta land.

Ge mig veckoslut och Johan, NU!

Natinati

Vilken härlig dag!

Trots att min dag inte fick världens bästa början har det varit en bra dag! Att bli utlåst 8 på morgonen är inte precis något man önskar eller planerar när man far på morgonpromenad. Men detta hände alltså mig. Syster-yster hade tagit in extra nyckeln igår kväll så där stod jag imorse med ipoden i handen, utan nyckel och utan telefon. Det var bara att fara iväg till grannen för att snällt be om att få låna telefon. A-L kände inte för att svara och jag kände hur en viss panik sakta kröp fram inom mig. Mittiallt hörde jag en stor bil brumma utanför vårt, såg att de var UPK och sprang hastit tillbaka till vår gård för att flåsande få fram åt bervbärarn att det nog är jag som bor i huset och att det är mitt paket som anlänt. Han tittade lite konstigt på mig men bad mig sedan skriva under att jag mottagit paketet och stack sedan sin väg.

Jag blev genast lycklig när jag förstod att det var min MacBook som fanns i paketet. Ännu lyckligare blev jag när jag såg att WC fönstret var öppet. Det bar alltså iväg tillbaka till grannen för att be om att få låna stege, och in kom jag. Tack och lov.

Dagen blev ännu bättre när soldaten skrev att han slipper ut på träningsledighet, jees tänkte jag. Nu får jag träffa honom. Till min stora besvikelse fick jag veta att deras träning idag skulle äga rum i Karis. Piss, tänkte jag. Men mitt i maten ringer han och ber skjuts till träningen. Kan man säga nej? Nej, just de. Allt för att få träffa honom. Och mötet blev precis som väntat, helt super :) Det var roligt att se honom i hans gröna dräkt. Lite quality time hann vi med före jag körde honom till porten. På söndag är det match som gäller i Åbo, så då åker jag med dit.

Senare delen av kvällen har spenderats framför datorn, lite nörd måst man väl få vara såna här gånger? :) Jag bara älskar min nya pärla. Ångrar inte en sekund att jag beställde den, fast det sved någo oootroligt i plåmsarn.

Nej nu är det nog dags att avrunda och söka sig till sängen. Jobb imorgon.

Adios

En skön dag

Idag har jag varit ledig. Skönt. Tog sovmorgon och stack sedan iväg till stan för att träffa Ääli. Vi gick på café oh uträttade lite ärenden och styrde sedan kosan mot Karis för lite shopping. Canny besöktes för att shoppa rea-plagg men underligt nog var allt jag hittade normalpris. Piss. När vi anlände till Ekenäs pånytt besökte vi Piidi. Hon var på gott humör och bjöd oss på en stooor pehmis, mums :)

Ääli lyckades få mig med på step idag och gud i himmelen vad det var skönt att träna. Svetten rann som bara vad men känslan efter timmen var obeskrivlig. Än en gång konstaterade jag att jag Älskar att träna! Härligt härligt.

Nu har jag nyligen ätit ris&broiler i min ensamhet. Mamsen är i Sverige fortfarande, när jag frågade när hon kommer hem svarade hon: "Jag har läkartid i september.." Jaha tänkt man, nåmen vi syns i september! Syrran är i Ikea, inte ens katten vill vara inne och hålla mig sällskap! Ett samtal från pojken fick mig dock på lite bättre humör och jag kände mig genast mindre ensam.

Annors så fick jag brev från Novia idag där de stod att jag blivit antagen till utbildningsprogrammet för vård. Vet inte om jag är så glad över detta besked som jag borde vara. Är det verkligen vad jag vill? Tur så har jag ett helt år på mig att fundera. På något sätt lockar något inom idrott mera, så kanske man styr kosan mot Sverige nästa hörst eftersom dom har bättre utbildningar inom just det området. Man får se var man hamnar.

Nu ska jag dra täcke över mig och drömma om underbara soldatgossen...

För mig är du hela världen...

Känns redan ensamt utan dig. Det har bara gått en endaste dag och jag saknar dig redan. Har inte riktit förstått att de kommande 6 månaderna kommer du att "bo" någon annanstans. Hoppas att det blir endast 6 månader. Men visst, många har klarat av detta förut oh jag tvivlar inte en sekund på att det inte skulle gå vägen. Bara allting börjar löpa på lite så blir det nog bra. Dessutom är du aktiv fotbollsspelare så du slipper ju ut på träningsledighet flere gånger i veckan, eller det hoppas jag iaf! :)

Nog kommer det ju allti att kännas lite konstigt att gå och sova utan dig bredvid mig, men nu har jag verkligen något att längta efter och se fram emot. Jag är lyckligt lottad som har dig, hoppas du vet det. Visst har vi haft det knaggligt ibland men det sägs ju att livet inte alltid är en dans på rosor. Fast för det mesta känns det nog som om vi dansar runt på en äng med leendet upp till öronen :)

Sitter och tänker på tiden då du och jag började hänga. Vi gick till Ramsholmen på promenader i sena natten och du sa till mig när vi satt på bryggan hur det kändes bra och lätt att prata med mig, eftersom du annors är lite blyg. Vi kunde diskutera allt mellan himmel och jord. Vem kunde tro att Johan Estlander Alias "Fotisnörd" skulle få en flickvän? Haha. Hur många gånger nämnde jag inte för Danne i högis hur Hot Johan Estlander är? Eller som man diskuterat med någo kompisar redan i lågstadiet om hur snygg du är och hur jäkla bra på fotis du är. Nu är du min, har varit det i 1,5 år och det känns fan så bra. Tiden har gått fort och vi har hunnit göra toooosn roliga saker tillsammans. Och mera blir det. Definitivt! :)

Förövrigt besätllde jag just en dator åt mig från Apple. En MacBook kommer snart att anlända hem till mig vilket känns Niiice. Äntligen fick jag den beställd. Har länge funderat på att beställa den och har sparat pengar till den nu en tid. Oh nu är det gjort. Jihhaa.

Imorgon är jag ledig, skönt. Ska träffa prinsessan. Ser mycket fram emot det. Länge sen vi hängt. Alldeles för länge sen.
Nu kallar sängen, ska drömma om dig Johan.

NATI

                                 
                                                   Min soldatgosse               
                              
                                         Denna kommer snart att pryda mitt bord


Ett år till på nacken...

Då har man återigen uppnått en onödig ålder.. Fast visst känns 19 ändå bättre än 17. En bra födelsedag hade jag som tibbringades i Iso Omena med bästa sällskapet och sedan kalas på kvällen. Gårdagen var det tjejernas tur att komma på kalas/middag. Kul var det, tack underbara chicks!

Helgen som gick spenderades i Hangö. Helgen som helhet kan beskrivas med ETT ord: OSLAGBAR! Fast vädret inte var det bästa på lördagen var humöret ändå på topp. Ingenting kunde stoppa oss eller dra ner fiilisen. Drickorna stritta och gick till spillo meeeen "det finns pengar" sa Jannica och köpte dubbelt flera nästa varv :D Att det var svettigt på den nya krogen Tivoli märkte vi i ett tidigt skede men det gjorde heller ingenting fö alla så vi lika ut. Haha. Bra musik och MYCKE folk var pricken på i:et. Det ända som fick mig att skaka lite var när en finnekärring blev tokig och ville slåss. Oops sa jag och gömd mig bakom Johan.
Det blev tidig väckning på söndag morgon men bra gick det. Solen visade sig också så vi riktigt njöt av det vackra sommarvädret när vi tittade på beach-fotis matcherna. Eftermiddagen och kvällen blev lugn och skön. Vi kollade EM-finalen och för en gång skull var det Johan som somna under matchen och inte jag :D

Adjö

RSS 2.0