29.6.2008

29.6.2001 fick jag ett besked som förändrade mitt liv på endast några sekunder. Många tankar snurrade runt i huvudet just då, men den största var väl hur jag sku klara mig utan Pappa Henry. Han lämnade jorden alldeles för tidigt och var frisk som en nötkärna. Varför? Det är frågan jag aldrig kommer att få svar på. Kan inte förstå att de nu, idag, gått 7 år sedan denna hemska händelse. Känns som om det var igår. Det går inte en enda dag utan att jag tänker på honom.
Kan inte förstå att jag Aldrig mera får se honom.
Men fast han inte är Här, så är han ändå här med mig. Det vet jag.

Jag saknar dig Pappa Henry

       
                     <3

Skrattretande

Haha, håller på att skratta ihjäl mig pga tv programmet Crowned som hade premiär på Sveriges tv3 alldeles nyss. Programmet handlar om mammor och deras döttrar som tävlar mot varandra i en slags skönhetstävling. Det är nog bara att konstatera att folk kan vara så in i hilviti trötta. Men ren underhållning var de ju nog!

Idag har jag varit på jobb, det var trögt att stiga upp idag morse och jag har kännt mig trött hela dagen. Sjuk i musklerna är jag med från gårdagens match. Äntligen en seger vilket betyder att vi gick vidare eftersom gårdagens match var Cupmatch. Nu är det 2½ vecka paus och sedan kör det igång igen. På tal om fotboll hoppas jag att kvällens semifinal blir en spännande match.

Vill att det blir lördag nu så att man får åka ner till Hangö för att se på beach-fotis och heja på pojken. Kanske det blir festas i Hangö sen också, vem vet? Kul sku det iaf vara. Nog blir det väl så... :)

Midsommar-helgen gick finfint. Spenderade den i skären med mamma, Lasse och Johan. Det var en lugn men ack så skön helg. Jag konstaterade för mig själv att jag suger i pilkasting efter att jag vunnit endast 1 av ca 30 tävlingar mellan Johan&mig. Hejja. Min fiskelycka var däremot bättre, drog upp måååånga firrar. Bl.a. gädda både på metspö och svirvel, braxen och tooosn abborrar. Helgen var alltså mer än lyckad och jag tackar speciellt dig Jukki för alla roliga skrattstunder, ciderpimplas på berget, pilkastning, myspys och allt annat skojit vi gjord. Hoppas du had en lika trevlig helg som jag :)

Tack och Adjö


                  
                              Älska skäri livet

                  

                  

Bra köp!

Sitter hemma i min ensamhet och lyssnar på en av de nya skivorna som kom på posten idag, nämligen Sara Bareilles. Kan int annat konstatera än att det var ett suveränt köp, likaså Rihannas cd. Även filmen Facing the Gigants som också kom på posten idag ligger högt på listan över favoritfilmer. Dessa rekommenderas alltså!

Längtar till helgen och midsommaren som i år igen firas i skären med mamma, Lasse och min Johan. Ska bli hur kul som helst. Köpte svrivelspö, metspön, drag och piltavla idag som förhoppningsvis ska göra helgen ännu bättre. Ska bli så skönt att få åka ner dit och bara vara. Hoppas vädret är någolunda bra bara, tyvärr har dom ju lovat lite skitväder. Men hoppas kan man alltid!

Något som får mig att längta så långt fram som till september månad är besöket till Sweden med syster där vi ska tillbringa to-sön för att bl.a. gå på konsert. Coldplay ska beskådas och jag kan inte annat än läääängta. Deras musik ger mig rysningar. Me like. Men dit är det ju en tid och mycke kuliga saker kommer att hända före det. Har alltså mycke att se fram emot :)

Denna dag har spenderats på jobbet, i matbutikerna samt på sommartorget där vi med prinsen smällde i oss en våffla, köpte godisremmar och jordgubbar och frös. Senare besökte jag Magasinet med Piidi där hon visade mig den nya Bacardi Breezern. LILA dryck, kan int bli bättre. Kanske måst köpa såna som inredning till mitt rum, sku passa uuutmärkt. Hehe.

Nu ska jag fortsätta njuta av Saras ljuva röst.

En riktigt trevlig midsommar allihopa!
                                  

Glädje av högsta grad!

Trots att vi fick stryk i vår sista match kan jag inte vara annat än lycklig. Fick uppleva världens bästa överraskning idag när det var dags för samling vid Centrumplanen. Kom cyklande från jobbet och såg någon på kryckor, jaha tänkte jag. Vem är det? Jag cyklade förbi och tittade på kryckoprotesen när jag märkte att det var MIA MIN MIA som anlänt hem från USA. Den lilla filuren hade skojat med mig och senast i förrgår sagt att hon kommer hem till Finland om 2 veckor. Att se henne idag var alltså något som jag verkligen inte hade väntat mig. Vårt möte resulterade definitivt i tååårar. Gud vad härligt lycklig jag känner mig och är sjudundrande glad över att Du äntligen är hemma igen!!


RSS 2.0