På G

Är det verkligen fredag igen? Jag hänger inte med, inte på långt när. Jag blandar på veckodagarna och lever antingen 2-3 dagar före eller efter. Skönt med helg är det iaf så jag ska inte klaga. Vädret är ju inte heller fy skam så det gör det hela ännu bättre.

Kvällens planer är fortfarand lite öppna, nånting ska göras med Johan men vi vet inte ännu riktigt vad. Kanske de blir myspys bara och någon bra film. Det är ju trots allt det skönaste. Jag är så himmelens trött nuförtiden, ingen skillnad fast det är mitt på ljusa dagen så känns det som om jag sku kunna somna stående. Det tar på att jobba heltid när man inte är van. Men fan så kul det är. Trivs som fisken i vattnet bland alla kläder och det kommande året tror jag kommer gå galant.

På tal om kläder så har jag nyss städat mitt klädskåp och slängt bort en hel ikea kass fylld med både använda och oanvända kläder och ändå tycker jag att det fortsättningsvis är lika lite rum i klädskåpet. Inte blir det ju bättre av att man drar hem nya kläder varje dag heller. Skärpning behövs omedelbart! Morsan blir rabiat ;)

Imorgon är det jobb, 18-års kalas samt Eif-supe som står på tapeten. Match på söndag gör så att de blir vatten pimplas under kvällens fest men riktigt roligt blir det säkert i alla fall. Det blir desto mer firas nästa helg istället. Helgen med stort H! Kan inte fatta att Jag ska få bära den vita mössan.

Nu ska jag bränna en ny cd-skiva och sen ska jag sticka ut i det vackra vädret på en länk.

Adios Amigos!


Några favorit låtar för tillfället:

* Imogen Heap- Hide and Seek
* Sara Bareilles- Love song
* Taio Cruz Feat Luciana- Come on girl
* Enrique Iglesias- On top of you
* The supermen lovers- Starlight

 
Listan sku kunna göras lång så lika bra jag slutar här och nu.


Helgen som gått.

Denna dag har varit obehaglig och underbar. Började med lätt illamående idag morse 06.30 och jag ville bara att klockan sku bli 10.00. För stunden kändes det som att somna om var en omöjlighet. Jag var avis på den underbara varelse som låg vid min sida och nu som då gav ifrån sig söta små ljud som var ett bevis på att han sov. Jag lyckades dock somna om tillslut efter några försök att få upp gårdagens vätskeintag. Krabbisen var som bortblåst när jag vaknade pånytt, steg upp, kokade gröt åt Jussi och återvände sedan till sängs för att sova ytterligare några timmar. Härligt med söndagar då man får sova.

Kl.13.00 befann jag mig på flyet för att där skåda en match som gjorde mig otroligt stolt över 96:ornas flickor. Vi tvålade till motståndarna totalt med resultatet 7-1. Härligt spel. Styrde kosan mot Österbyplanen direkt efter matchen där vi hade träning med damerna. Efter den träningen blev det full fart mot Högstadiet där 00-01:ornas flickor skulle tränas. Gud vilka juveler, så oootroligt söta ungar. Hastit hem efter det för att göra mig färdig för Ettans match. Min stjärna till pojkvän nätade 2 ggr och jag kan ju inte bara vara annat än stolt. Kände mig lite extra hedrad när han visade "Pato-målschesten" åt mig, dvs, ett hjärta efter första målet. Små saker kan göra en så lycklig. Timo får applåder utav mig för att han kämpade som en dåre. Hääärligt.
Mindre roligt var det för Ville som fick åka iväg till sjukhuset med brutet ben. Uschamej. Det senare nämnda hör till dagens obehagliga händelser, likaså dödskrocken i Horsbäck, samt alla de andra olyckor som uttryckningsfordonen idag ryckt ut till. Det har tjutit hela dagen tycker jag :(

Helgen har i övrigt varit skön och rolig. Fredagen var chillidill med Johan och lördagen bestod av jobb och sedan match i Esbo. Skönt med oavgjort, 2-2, samt 1 poäng. Senare bar det av till tvillingarnas 3-års kalas och sedan till Sundbloms för att fira Vickis 20:onde födelsedag. God mat och gott sällskap gjorde kvällen perfekt. Ettan besöktes också där fiilisen var bra och roligt med så mycket folk. Skönast var dock att komma hem och lägga sig på prinsen axel.

Nu är jag trött, har kollat på hockey med Johan. Bra match. Helt rätt lag i finalen. Grattis Ryssland.

Natinati..

Du är underbar...

Detta inlägg vill jag tillägna dig, just för att du betyder så mycket för mig. Utan dig skulle mitt liv vara upp och ner och jag skulle känna mig så vilsen och borttappad. Visst finns det stunder då jag bara vill skrika ut att "jag hatar dig", men de känslorna är inte äkta, utan bara ren frustration över något du gjort, tex tvättat min favorit t-skjorta i 60 grader.

Ack så mycket vi har hunnit göra under alla dessa år, vi har tagit oss igenom enorma sorger, glädjestunder och vi har delat allt. Förutom plats på wc:n en gång för att borsta tänderna, nej då blev de nog årtusendets fight och hårtussarna flög och kroppen fick klösmärken och blåmärken. Haha, gud vad löjliga vi var. Jag tror faktist att vi inte pratade med varann på över en vecka! Tur att man idag kan skratta åt det iaf.

"En för alla, alla för en" sa vi och så bet jag dig i läppen när vi lekte turtles. Återigen var vi i strid men med mammas hjälp blev vi sams. Likaså den gången då jag satte din favorit rosa styroks hjälm innanför byxorna och föll bakåt så att hjälmen sprack, du ville inte prata med mig men mamma hjälpte mig att få dig att godta min ursäkt. Men visst har du också varit stygg, haha, kanske jag snackade för mycket den gången du körde in mig i granen när jag satt i trampbilen? Eller när du med våld drog ner mig i vattnet i den lilla bassängen på gården fast jag försökte krypa iväg. Märk väl, jag försökte krypa iväg, alltså var jag väldigt liten.

"Jimilvik kiniil" fick oss att skratta så att vi nästan pissa på oss, haha. Det gjorde midsommar veckolsutet 2001 till det bästa. Eller vår vals iklädd städmopp och pappas gummistövlar på terassen i skären, måste nog ha sett ut det. När vi nu en gång är inne på skäri-livet så kan jag ju ta upp när vi satt oss på "stora stenen" och sjöng sånger för Stig Nyman på Sara-holmen och fick tacksamma applåder efter varje sångs slutton.

Jag skulle kunna göra listan lång på saker vi gjort som varit urkul och mindre roliga. Men jag behöver inte skriva ner allting för alla minnen finns bevarade i mitt huvud och kommer där förbli. Jag vill bara att du ska veta hur mycket du betyder för din lillasyster. På senare tid har jag börjat längta efter att du kommer hem till Ekenäs, vi ses så sällan.

Jag kan int undgå tanken att jag har världens sötaste syster när jag får ge dig en kram och märka att du verkligen försvinner i mina armar, eller när du prövade jeans byxor för 12 åringar och dom satt perfekt. Du är så liten och nätt :)

Tack för att du alltid finns där för mig. Jag älskar dig sis!
                                  

Senaste..

Tja, då var det väl dags för en uppdatering igen då... Vappen har passerat och med den verkar det också som om våren anlänt, tackar Gud för det. Härligt härligt. För att lite återgå till vappen, jag spenderade den med de bästa av de bästa, nämligen Ääli&Piidi. För mig invigdes årets grillsäsong och allting var perfekt. Vi njöt av god mat och gott sällskap före vi drog iväg till ett rätt så fullt ettan. Där slutade kvällen tyvärr lite tokigt för min del och jag tvingades bege mig hem tidigare än planerat. Synd eftersom fiilisen var på topp. Nåja, skall inte klaga, hann iaf göra "cykel-pumpen", och inte bara en gång ;) Haha..

Gårdagen var lugn och några efterlängtade varelser från Österbotten anlände till Ekenäs för en 4 dagars visit. Roligt att ses efter så lång tid. Ojoj, man träffas alldeles för sällan.
Idag har jag också tagit de lugnt. Började dagen med att bege mig till sjukhuset för att lägga mig på operations bordet. Allting gick bra och jag är vid liv, hah. Tröttheten har smugit sig på mig hela dagen och nu som då har jag funnit mig själv rycka till och vaknat dräglande mot dynan. Snyggt de. Man kan ju fråga sig vad man gör uppe denhär tiden ännu då? Tja, men när man int ändå får sömn.

Morgondagen blir nog också lugn, som de kommande 2-3 veckorna. Inga fotisträningar,och matcher missar jag också, blää :( 
Skall besöka stan imorgon med familjen, göra av med pengar på onödiga saker och bara njuta av det förhoppningsvis vackra vädret och trevliga sällskapet. Under eftermiddagen blir det träning för "små-flickorna" x2.

Söndagen bär det av till Helsingfors där Finland-Island match skall beskådas. Heja Finland. Efter hemkomsten bär det av till Centrumplan direkt för att där skåda det som verkligen visar att sommaren är påväg, nämligen Ettans första hemmamatch. Hoppeligen blir det vinst också, och en Pato målchest :)

Nu måst jag låta syster sova, tror jag stör henne..

Ha ett skönt veckoslut!

RSS 2.0