Gåshud

Det är något riktigt riktigt speciellt med Coldplays låt Fix you. Varendaste en gång jag hör den får jag gåshud och vill ta till lipen. Att jag hört den live i den bästa versionen ever bidrar mycket till varför den ger mig sådana känslor, antar jag. Hur som helst toppar den min lista på "Bästa låtarna någonsin". Aboslut.

Skulle jag veta hur jag ska sätta hit en video från youtube skulle jag göra det, men jag är inte född teknisk, sorry!


Lunch-kul

Hah, så otroligt roligt man kan ha under lunchen. Jag skrattade så att tårana rann åt sjuka skämt och klåperi. Av någon anledning är det alltid såhär i deras sällskap, jag vet int vad de gör men sjukt roligt har jag varje gång. Sjukt hur endel männsikor sprider glatt humör. Och nu har jag använt ordet sjukt lite väl mycke igen. Men hej, jag är känslosam.. ;)

Rösta Rösta Rösta

Jag har äntligen laddat upp ett videobidrag på playme.fi. Jag ber er alla att rösta på mig. Ni gör min dag om ni orkar knappra er dit, registrera er och rösta. Finns under namnet "annsofie". TACK!! :)

Orsaken...

..till att jag är lyckligast i världen är förståss att min London girl är hemma över helgen. Det kunde ni väl alla gissa? Jag menar, det var ju en självklarhet. Eller sen int. Haha, så sjukt.

Alltså, jag befann mig på tränarskolning igår kväll när jag såg att Danne hade ringt 2ggr. Jag ringde upp, och han undrade bara om han fick låna Singstar utav mig. Javisst, sa jag och meddelade att jag hör av mig när jag är hemma. Danne blev otålig när det tog så länge och skickade "tar de länge ännu?" Jag svarade att "jag startar hemåt nu". Väl hemma frågade mamma om Danne fått tag på mig, eftersom han också hade ringt hem. Hmm, tänkte jag, jävla brått har ha nog me att få Singstar till morgondagen..

Nåja, ovetande om vad som komma skulle plockade jag fram Singstar ur hyllan. Jag hörde att en bil stannade och det plingade strax efter det på dörren. Mamma ställde sig också för att se när jag öppnade. "Int behöv du si mamma, de e bara Danne och Jonas" sa jag medan jag öppnade dörren men var svängd med ansiktet inåt. "Hej, vi tänkte bara komma och låna Singstar" sa Ida. Där stod Ida. Men Ida är i London så vem fan e på min trappa? " Va fan" var det enda jag fick ur mig. Sen kom tårarna, skratten, hjärtklappningarna, andningsvårighterna. Jag skakde som ett asplöv.

Jag vet inte hur många gånger jag nämnde ordet "sjukt" efter besöket. Jag gav upp med att förklara hur jag kände för det lät endast i stil med.. "Alltså... Så sjukt... Nej herregdud... Alltså.... Men... Hur kund.... Så sjukt..." Ni kan ju gissa hur "lätt" det var att få sömn. Där låg man heeelt i esse och tänkte på morgondagen, idag alltså. Fan va vi ska ha kul ikväll.

Observera mitt inlägg "Tisdag". När jag skrev det så hade Ida redan planerat att komma hit över helgen. Snacka om att ens önskan går i uppfyllelse!

Jag Är lyckligast i världen. Piste.

HERREGUD!!!!

Finner int ord. Kan int andas ordentligt. Kan int förstå. Herregud. JAG ÄR LYCKLIGAST I VÄRLDEN!!!!!!

Tisdag

Ända sedan morgonen har jag känt en enorm saknad till er två. En så stor saknad att de riktit värker i hjärta, och tanken på att jag inte sett dig i London på 2 månader, och dig i Australien på 3 veckor gör mig olycklig. Sådär "tar-sjukt-i-magen-olycklig". Jag skulle verkligen inte villa någonting annat mer nu än att ha er här. Se på film, skvallra, mala... BARA HA ER HÄR! Juldagen kommer att bli crazy. Jag ska be DJ:n spela Forever minst 100 gånger och Vi ska dansa varenda gång.


Kom hem till mig nu, älskade chicks! Jag saknar er så....

Halloweeen...

Igår firade vi Halloween här hemma på vårt eget lilla sätt. Jag fixade till en pumpa dagen till är för att få rätt fiilis. Transformers filmen fick underhålla oss, och skötte det med bravur. Brukar inte gilla dedär robot filmerna men denhär tyckte jag var bra. Mina favorit snack, nämligen gröna äppel doppade i smält choklad proppade jag i mig. Gud så de kan var gott! Ni måste prova det! :)

Idag har jag hunnit med Barnloppis där jag hjälpte Linda sälja. Nu ska jag hoppa i duschen och göra mig färdig. Ska och sjunga på ett dop. tralalalaaaaa, hoppas det går bra. Jag är lite nervös. Iiik.


Tack Nena!

Dethär stod hemma på mitt golv när jag kom från jobbet senaste onsdag. Presenter från världens bästa syster som äntligen anlänt hem från New York...


RSS 2.0