Helgen

Jag har haft en skön helg tillsammans med min soldier-boy. Fredagen var det middag hos Johans bror och sambo som gällde. Vi avnjöt underbart god rådjursfile och tiden flög iväg. Det är nog som ordspråket säger, tiden går fort när man har roligt. Lördagmorgon betjänade jag kunder mellan 9-13 för att sedan direkt sticka iväg till bollhallen där den årliga junioravslutningen ägde rum. I sällskap av BonBon delade jag ut priser till de söta juniorerna. Alltid lika roligt att se hur de yngsta är i sitt esse över att stå framför alla och ta emot sitt pris. Lite småfnittriga och nervösa. Man minns ju själv hur man var på avslutningarna ;)

Efter avslutningen tog jag fram mina bagar talanger och fixade en tårta till Johans kalas. Eftersom killen är fotbollstokig tyckte jag att de absolut måste vara fotbollsmotiv på tårtan. Lättare sagt än gjort. Men efter mycke påtas och några svordomar lyckades jag åstadkomma en fotbollstårta. Hurra för Bagar-Anso!

Kalaset bjöd på många godsaker och jag åt som aldrig förr, och gott va de! Hann även busa med världens goaste ungar Linus&Oliver. Och det är definitivt alltid lika roligt.

Lördagskvällen blev lugn, kortspel och tv tittande. Perfekt. Vi somnade tidigt och väcktes sedan på söndagmorgon av det hemska blåsvädret som härjade utanför. Vinandet utanför fönstret fick oss dock att somna om lika fort som vi vaknat. Tillslut pinade vi oss ändå upp för att åka iväg och rösta. Senare mot eftermiddagen bar det för min del av mot Österby skola där jag möttes av ivriga juniorer som ville träna fotboll.

Även söndagskvällen blev lugn. Körde in pojken till brigaden och for själv hem och kröp ner under täcket. Jag somnade med ett leende på läpparna efter att jag konstaterat för mig själv att jag har världens finaste pojkvän...

        


Fundersam

Hmm... det rycker i fingrarna.. Tänk om ja sku pröva... Tänk om de sku gå...  Borde jag? Kanske jag borde.... Man vet ju aldrig....

Puh

Trots tröttheten som kom över mig som en våg när jag kom hem från jobbet lyckades jag ta mig ut på en uppfriskande länk. Vilken härlig känsla efteråt. Då var jag glad att jag pinade ut mig! Dagen har annors varit lugn. Träffade på en bekant i butiken som jag inte sett på alltför länge, det gjorde mig riktit glad inombords att träffa henne, och magen :)

Kvällen har också varit lugn. Endast länk och lite muskelövningar samt karelska piroger med äggsmör. Mumsfilibabba. Nu ska jag se på "Du är vad du äter" och se på de 3 som driver det "hälsosamma" cafet.

Adios!

Lyckans ost...

..det är jag det. Lyckans ost för att jag får vara din. Jag är så lycklig. Härlig känsla i hela kroppen. Jag är fortfarande nykär fast det gått nästan 2 år. Du är något riktit riktit speciellt, och jag är så glad över att du är min!
Grattis på din födelsedag älskling, Italien med dig kommer att bli underbart...

Så här glad....

.... kan man bli en mörk och ruskig torsdags kväll när MAN NYSS HAR BESTÄLLT FLYGBILJETT TILL USA!!!!!!!!!!!!!!

Grå dag...

Som Ida beskrev i sin blogg att en stor del av henne befinner sig på andra sidan jorden, så beskriver jag det som att ena delen utav mig är i London och lever lyxliv, och den andra är påväg till Australien för 2 måndader. Suck.

Jag saknar er... så mycket.....

Top Model

För drygt en vecka sedan kom finalen av Americas next Top Model 10. Det var med glädje jag beskådade att säsongens vinnare för första gången någonsin var en plus size modell. Min favorit från första början segrade, och hade både rumpa och byst. Det var alltså något annat än den vanliga "nyckelbenen-sticker-ut-och-varenda-kota-är-synlig" kroppen.
Heja Whitney!

Proppmätt

Annalena, du missade mammas plättar när du inte kom hem idag. Too bad, för nu åt jag dina och jag är proppmätt. Hur ska jag orka springa på dagens träning? Jag kommer att få sting.


Bastukväll

Lördagens bastukväll var ooootroligt hyvä! Med bra fiilis susade vi iväg till Karis och Affes. Jag bjuder på en bild som får tala för sig själv. Fiilisbild 3000.
Hej du sitter och stirrar.... :)

Tack för att du "made my day" med ditt besök idag, jag blev så glad <3

RSS 2.0