Världsrekord

Under vår vistelse i Stockholm såg vi denna kille som slog världsrekord med att ha 237 t-shirts på sig på en gång. Helt sjukt! Förra världsrekordet låg på 227. Så här såg kille ut när antalet t-shirts var 211 :


Lördag

Då var det lördag igen. Har just ätit godaste korvsåsen och nu sitter jag här i soffan och kollar på veckans repriser av sjukhuset. Ska snart göra mig färdig för att gå och kolla på match. Men lite tid har jag att döda innan klockan blir 3, så jag tänkte göra det med ett inlägg.

Blev glad när jag öppnade ögonen idag morse och fann den finaste av juveler bredvid mig. Stack sedan iväg på jobb. Faktist lite folk i rörelse idag. Tiden gick fort så jag klagar inte. Och snart blir det alltså div.2 fotboll. Kvällens planer är ännu lite oklara. Lutar mot en lugn hemma kväll, men syster är seg och förösker med alla metoder få mig till Åbo för gå på bio och fira Thomas. Nå, jag får se vart det bär.

Ida, jag saknar dig!


Bloggtorka

.. är precis vad jag lidigt av. Har inte riktigt hittat orken och inspirationen för att plita ner ett nytt inlägg, men nu gör jag ett försök. Jag har hunnit med en hel del sedan sist jag skrev.
 Besökte alltså Sweariket med underbart sällskap. Coldpaly konsert stod på tapeten och jag har bara ett ord att beskriva konserten med: GÅSHUD! Herregud vilken bra konsert. Definitivt den bästa jag varit på. Chris Martin är otrolig. Hans energi på scenen samt hans perfekta sång live. Allt. Tänk er en fullsatt Globen (ca.15.000) sjunga med i Fix You, håret reste sig på armarna. Det var nästan så att tårarna kom. Som ni läser nu har jag alltså upplevt världens hittills bästa konsert, och jag kan garantera att mina medresenärer är av samma åsikt.

Nåväl, vi hade syster-time i Stockholm också, vilket innbar... SHOPPING. Jag hittade vad jag ville ha och njöt av tillvaron. Tack Sis för den underbara trippen. Vad skulle jag göra utan dig? Nej precis, ingenting!

För att helt byta samtalsämne är fotbolls säsongen över för i år. Vi lyckades hålla oss kvar i div. 3 som var vårt mål, tur det. Så nu är det paus, och nästa helg bastukväll. Då är det fullt öös, eller hur tjejer? :)

Idag har jag bakat en tårta till min arbetskompis, varit på jobb, ätit mammas goda potatismos och ungskorv samt klarat av ett svettigt Body Step pass på gymmet. Pratade även med Jägare Estlander idag, äntligen. Har inte gjort det sen söndagen. Jävla skog och läger!

Nu ska jag kolla på Lyx fällan fast jag är sjudundrades sömnig och kommer att somna på soffan vilken minut som helst.
Godnatt.

Imorgon..

..åker jag till Sverige. Tillsammans med syster, Hannah och hennes pojkvän åker vi över för att beskåda Coldplay i Globen på torsdag kväll. Can´t wait. Får redan rysningar bara av att tänka på att vi verkligen skall få höra dem live. Deras musik kanske är lite speciell, men mig har dom iaf lyckats fånga. Visst ska vi hinna shoppa de resteriga dagarna också. Finns ett och annat jag verkligen hoppas hitta och få med mig hem. Ska bli skojigt att shoppa loss lite och ha "sister-time". Händer tyvärr alldeles för sällan. Minns när jag skrev ett inlägg om att jag skulle till Sverige i september, och vips är den tiden här nu. Ska verkligen bli skönt att komma bort från den gråa vardagen och göra lite annat.

Fick idag igen ett mer än trevligt samtal från en saknad person. Tack gumman. Dagens höjdare.

Nu ska jag klämma i mig en nektarin medan jag njuter av favorit programmet Top Model och sedan ska jag krypa ti kojs.

You made my day...

Tack för ditt samtal igår, jag har sällan varit så lycklig som efter det. You made my day.

Avsked

Igår tog jag, tillsammans med Ääli avsked av vår bästaste Ida. Det var ett jobbigt farväl på flygfältet och miljontals tårar rann ner för våra kinder. Det tog riktit sjukt i hjärtat, och magen vände sig upp-och-ner-och-hit-och-dit. Ingen rolig känsla alls detdär då en av dem man tycker mest om lämnar en för en tid. Ser verkligen inte fram emot den 14.10. då den andra hälften åker ivåg på sina upptäcksfärder långt långt bort. Denna höst kommer kännas deprimerande och tung utan Er, mina finaste...

            

Vill inte....

Morgondagen kommer att vara jobbig. Väldans jobbig....

Jag kommer att sakna dig.

Höst is in the air

Träningen var mycket bra och effektiv. Jag är nöjd. Gick till Johan efter träningen där vi kollade lite på Idol -08 och åt Paula puddingar. Ooootroligt goda. Följde honom sedan till brigaden och vände sedan om för att promenera ensam hem i det blåsiga och mörka vädret. Det är bara att konstatera att hösten verkligen är här nu. Fast visst är det mysigt då man får krypa ner under täcket och höra hur vinden susar utanför, och hur regnet piskar mot fönstret. Ännu mysigare sku de vara om man sku ha honom här breve.

Jag lyckas endast åstadkomma korta inlägg nowadays. Jag är lat. Nu ska ja sova. Gonatt

Tack Gode Gud

Jag blev helt tydligt bönhörd eftersom jag just precis mottog ett textmeddelande med texten: Kvällens träning i hallen! JAHH!

Äckliga väder

Regn, regn, regn. Varför kan det inte vara sol istället? Vart tog sommaren vägen? Jag vill inte sätta min fot utanför dörren, men ikväll är jag illa tvungen då fotbollsträning står på schemat. Har bara en sak att säga: FIILIS! Planen kommer att vara genomsur, hal, mjuk, lerig.. Uschamej! Tur att fotboll är så helvetiskt roligt att när man väl börjat träna är dessa negavtiva saker som bortblåsta.

Återkommer!

RSS 2.0