Välkommen vår!

Ja ska välkomna våren med dessa nyinköpta vårskor. Hallelujah i just love them so!


Färdig.

Exakt NU har jag packat färdigt. Jag är ute i god tid, som vanligt. Hoppeligen har jag fått det viktigaste med mig. Nu tänker jag lägga öra på dynan för 3 timmar sömn. Sen åkar vi iväg.. Till  I T A L Y.

Säsongen drar igång.

Idag börjar ä n t l i g e n  det roliga som jag så länge väntat på. Fotbolls säsongen drar nämligen igång. Ikväll blir det paj hos Bäckströms före avspark på Rukki Arena där HIK möter VJS. Jag är i mitt esse. Heja HIK. Trodde aldrig jag skulle säga "Heja HIK", men va gör man inte för killen?? :) Det ska bli roligt att se Johan spela. Du behöver inte känna någon press J, men jag förväntar mig att du gör 2 mål idag!

Nästa veckas tisdag har vi vår första serie match. Också något att se fram emot. Det är verkligen roligt nu när allting börjar. Fiilis 3000. Je je jee!


Linus&Oliver

Dom här två får mig alltid på bra humör. Finaste twinsen i världen..

Tv.

Igår förberedde jag mig för flytt hemifrån som troligtvis blir av i höst. Jag inhandlade en ny tv samt porslin från gigantti till sjukt bra priser, jag är väldans nöjd. Hurra för kampanjer!


Underligt

Igår jobbade jag min sista dag som heltidsanställd på Exact. Mammaledigheten är över för M som börjar igen på måndag. Det hela känns aningen underligt eftersom jag i ett års tid begett mig till Kungsgatan 7 varje morgon för att sälja kläder. Vad göra nu? Hmm. Jag har ca 1,5 månad ledigt nu innan sommaren kommer emot och jag får återvända till butiken. Men visst, klart det finns att göra. Det är bara 5 dagar tills jag tillsammans med J, P och L hoppar på flyget som ska ta oss till Milano. Ge mig fredag NU!

Sen borde jag kanske läsa på inträdesprov också. Igår började jag tvivla igen på vad jag vill. Idrott och hälsa eller socionom? Det är frågan. Jag har iaf köpt en tv tills jag ska flytta, älska super ebjudanden.

Idag är det fotbollsträning för dom små. Ska bli roligt. Några nya flickor är dessutom på kommande. Extra roligt. Nu ska jag städa mitt klädskåp och slänga ut gammalt. Det svämmar över. Jag hoppas dessutom att jag snart slipper denna förjävliga flunssa.

Tack o Hej.

Ljuva 90-tal.

Johan och jag började långfredags morgonen med att i full iver minnas 90-talets bästa låtar..  Här är några :

Ljuva 90-tal.... Glad Påsk!

Äntligen!

Idag får jag äntligen finbesök från Åbo. Äntligen äntligen kommer hon och hälsar på hit hem! Jag är glad.

Helgens bild!

Det var en sjukt rolig bastukväll vi hade senaste lördag. Den här bilden får tala för sig själv!


En katts lata dagar...


RSS 2.0