En bekant doft...

Råkade hitta en gammal parfym i duschrummet alldeles nyss. Öppnade korken och kände en bekant doft. Plötsligt dök många minnen upp. Bl.a. minnen om hur denna doft ibland hamnade på min systers och mina kläder samt hals när vi var påväg till skolan. Pappa tyckte nämligen det var urkul att se våra miner när han kramde oss hejdå och samtidigt kletade sitt rakvatten på oss. Thanks sa man, och så va man något bitter! Vi ville ju inte precis gå till skolan och lukta man. Men nu sku man nog gärna uppleva denna situation igen fast man sku bli lite bitter...
Jag saknar dig så Pappa...
 

En helt vanlig torsdag..

Javisst, en helt vanlig torsdag har det varit. Förutom att Herr polis fick besöka butiken vår efter att vi tagit fast en snattare. Snyyggt sa man. Träning och bastubad är vad jag till sysslat med idag. Mycket snö har de kommit också, och vad är bättre än det? Nu ska ja krypa ti kojs och höra på min brummande vän som ligger här bredvid och låter som en helikopter. Världens bästa katt.

Gonatt!

Midsommar måsen

Fick mig just ett gott skratt här i min ensamhet när jag tittade på gamla bilder från midsommaren. Johan och jag hörde en story om ett par fiskare som skulle jävlas med måsarna när de tog deras fisk. Det band fast två löjor i varsin ända på en fiskelina och slängde ut den i vattnet. Givetvis ville vi ju också prova och gjorde alltså samma sak. Men istället för att två måsar skulle komma och ta varsin fisk tog den ena måsen båda fiskarna vilket resulterade till att den feta måsen flög omkring med en öggla hängande ur käften. Det hela blev ännu roligare när vi följande dag såg måsen igen och ögglan var fortfarande kvar. Johan tyckte inte det var nog med det utan dränkte även bullalängd i Rekordelig cider och slängde det till, ja gissa vem, just de, måsen med ögglan. Ack vilka midsommar minnen!


Bittert

Det är med en bitter känsla i kroppen jag medger att jag är sjudundrande avundsjuk på mannen och hans resekompisar som om några timmar lyfter med planet mot Playa del Inges. Själv sitter jag här med röd näsa och ISkalla händer och fötter efter en promenad i snöyran. Livet är härligt och rättvist! Men jag ÄR ju nog glad för hans skull... Eller är jag? ;)

...

Idag har ja inte fått mycket gjort. Tyckte att det var dags att stiga upp när klockan slog 14.00. Begav mig iväg till stan för att inhandla en födelsedagspresent. Det blir alltså kalas ikväll. Jag ska även bänka mig framför tv:n för att njuta av mitt favorit program, Top Model! Skönt med ledig dag..

Jag bad om ett tecken. Jag fick det...

13,30€

Jaah, 4 rätt på lotto. Vann hela 13,30€. Men visst sku de ha vari roligare att vinna 1 miljon. Fast de e ju bättre än ingenting!

It's Friday, i'm in love.

Mm, de e klart jag e. Skönt med fredag. Bestämde mig för att åka ner till Hangö och överraska Johan när han tränade. Hade ingen aning om att en hemresa därifrån kunde vara så underhållande. Vi gala i takt med bl.a. "That's not my name", "Untouched" och "Dangerous" (som vi också lekte världens coolaste rappare till) och hoppades på att ingen mötande bil skulle se vad vi höll på me. Tur så va de mörkt. Haha.

Avnjöt mammas goda paj när vi kom hem och nu är det let's dance som gäller. Jag mår bättre idag vilket innbär Åbo imorgon. Jeei. Vi ska shoppa lite, ha tacomiddag, kanske gå på bio och som tidigare nämnt leva lyxliv. Men innan vi kan starta ditåt har jag en halv dag jobb att klara av. Men de e piece of cake. Tiden går fort när man har roligt.

Gonatt och hej

Jag vill bli frisk..

Snälla gode Gud, låt mig slippa löpa stafett mellan wc:n och sängen/soffan bara för att någo äckliga dumma amerikanska bakterier bestämde sig för att följa med mig hem. Sen nyårsafton har detta helvete pågått. Jag vill bli frisk nu. Jag är bitter och sur som en citron för tillfället. Hoppas att helgens Åbo besök inte blir inställt. Jag vill så gärna åka dit och våldsgästa min älskade syster och hennes sambo+leva lyxliv i deras lyxiga lägenhet och bli extra ompysslad för att jag e lillis.

010109

Ännu ett år har passerat. Det blev en lugn nyårsafton men en skön sådan. God mat åts, gott vin pimplades och raketer sköts i trevligt sällskap. Jag somnade gott i Johans armar och log lite extra när jag tänkte på att dagen var vår 2årsdag. Jag älskar dig!


RSS 2.0