Hallelujah.

Jag tar tillbaka senaste inlägget. Nu är jag glad igen. Fick det bästa samtalet ever, där jag fick veta att Hjk-pk-35 spelat 0-0 idag. Hjk är alltså fortfarande 1 poäng efter oss trots lika många matcher spelade. Vi har alltså fortfarande chans att ta oss till kvalet. Hallelujah!!!!

På söndag måste vi vinna. KOM OCH HEJJA PÅ OSS!!

Bittert.

Jag är så fruktansvärt bitter. Varför varför varför kunde vi int bara ta hem 3 poäng igår? Vi hade allt i våra egna händer. Vi vann mot ett av de hårdaste lagen, och så går vi och spelar jämnt mot ett lag under strecket. Det här är surt.Höstmarknad.

Jag sitter som bäst och äter frukost, gröt med hallonsoppa. Har nyss diskat(?). Var tusan kom den energin ifrån?? Nä, men man vill ju komma hem till ett rent hem sen på söndagen. Det blir ju såklart Ekenäs idag, de e ju ändå marknad, vilket är ett måste. Först ska jag klara av 2h "barnet och barndomen", sen hoppar vi på tåget hem.

Jag känner mig lite krapulantisk ida, men endast lite. Gårdagens spontana utgång var grejt. Thank you pojkar och flickor.

Trevlig helg hörni.

(Årets viktigaste match för oss på söndagen på Centrumplan kl.14. Vi möter serieledaren, vinner vi går vi upp i ledning. Kom och heja gott folk!)

Vackert.
Vi har skrattat så att tårarna runnit. En härlig kväll.

Veckoslut.

Idag har jag ledig dag. Skönt. Det blir lång helg nu eftersom måndagen ser ut som idag, dvs ledig. Har haft internet gubben på besök idag morse så nu fungerar vårt internet i sjundundrande fart. Johan har stuckit iväg till skolan så ja tog tillfället i akt att nörda lite.

Det blir Ekenäs ikväll. Jag ser mycket mycket fram emot att fara på träning, de e länge sen. Match på söndag också. Jei.

Nu ska jag städa, kanske...

Trevligt veckoslut.

Ny stad, ny skola.

Dålig uppdatering på denhä fronten, än en gång. Men det beror förstås på att mycke har hänt, och tiden har kanske inte riktit räckt till. Nu befinner jag mig i vilket fall som helst i Åbo. Är inne på andra veckan i skolan nu redan. Det var mycket ny info förra veckan men allting verkar ändå bra. Jag tror att jag har hittat rätt linje.

Denna dag började med kreativitet, samarbete och kommunikations kurs ute i solskenet på vårdberget. Ett väldigt bra sätt att starta dagen på.
Som bäst sitter jag hemma och skall om 1h dra mig tillbaka till skolan på stödkurs i finska.

Kvällens planer är ännu inte fastslagna, men jag kan slå vad om att vi hittar på någonting roligt och underhållande i denna fina stad. I like Åbo.


RSS 2.0