Lycka är..

att ha en så fin syster som Du. Kan du int komma hem till Ekenäs? Snälla?


Good morning.

Kvällskift ikväll. Ska ta mig till stan för att uträtta lite ärenden före jag sticker till Karis. Ha en bra dag alla!

Jag bjuder på en skön låt.


Yesterday.

We had a greeeaaaat time.

Torsdag

Jag är hemma i Ekenäs. På måndag är det dags för 4 veckor praktik igen, på ett nytt ställe. Kommer att bli intressant. Den här torsdagen har varit en bra dag. Först jobb, sen flickornas träning och sen taco sallad och Madagaskar 2 med Bon-Bon. Härligt Härligt.

Jag har projekt på gång, vi får se vad det blir. Hoppas bra.


Tröst.

Jag blir lite mindre ledsen när jag ser på vår fina blombukett och nya skål som vi fick av våra vänner när vi hade dem på middag här igår. Vilka fina vänner vi har.Nästan slut.

Imorgon eftermiddag är min praktik på det härliga dagiset på Lasarettsgatan över. 4 veckor har gått sjukt fort och jag kommer nog att gå hem imoron med en sorgsen känsla i kroppen. Vill inte att det är slut.


Det är nice..

Att man kan känna sig löjligt nykär och som den lyckligsate flickan i världen efter 3,5 år tillsammans.


Hangö Regatta 2008

Jag njuter.

Jag är glad att jag bestämde mig för att packa väskan och följa med mamma&Lasse till Österbotten. Mormor blev glad över att se mig och jag henne. Dessutom fick jag träffa en saknad kusin, moster och Kalevi. Jag har ätit mat och chokoägg så de garanterat snart kommer ut genom öronen. Life's good. I love it.


Framtiden.

Vi fick idag ett glädjande besked med sambon. Nu är det att hålla tummarna och hoppas på att framtiden spenderas i England.

RSS 2.0