Tack!

Det är få saker som får en på så gott humör som när man får ett oväntat SMS med några värmande ord.Thank you lovely lady!

Eknäääs.

Veckoslut, äntligen. En hel vecka sen vi steg på båten till Åland och upplevde ett av de roligaste veckolsuten med damlaget. Sjukt vad tiden går fort. Sitter som bäst hemma i egen säng. Min inspiration har hittat tillbaka och jag är redo att vara aktiv. Senare blir det jobb och fotbollsträning.

"Sen e de fredagsmyyys, om de så e de sista jag göör, nu e de slut på veckan och de e dags för fredagsmyyyys..."(observera den lilla flickan på cykeln. sötaste rösten ever!)

Trevligt veckoslut people.

Inspis, where are you?

Jag borde läsa, läsa, läsa... Men jag orkar int. Istället har jag packat, städat, dansat, spelat pingis, slappa och försökt hitta på saker som behövs göras istället för att behöva öppna boken. Min inspiration har gått och gömt sig. Suck. Tack o lov börjar snart ett utav mina favoritprogram. I en annan del av Köping. Finns det härligare människor än Linda, Tobbe, Mats och gänget?

Min sambo är absolut den roligaste och härligaste sambo man kan ha. Jag skrattar varenda dag så att det gör ont i magmusklerna. Allt blir roligt i Johans sällskap. Hurraa för Johan!28012010

Jag skulle göra massor denna morgon. Jag har åstadkommit nada. Eller jo, en viktig sak som gör vännens flytt nästa vecka lite enklare. Dagens teknik är allt bra ibland. Nu ser jag mycket mycket fram emot 3 låånga timmar finska. Det finns inget i världen jag hellre skulle göra än att sätta mig vid skolbänken, just idag, när vädret är som vackrast.Visste ni att Herr Estlander och jag lätt tar priset för "Världens vackraste par"?

Bulla.

När vi traskade hem i värsta snöyran efter ett svettigt BodyPump pass med syster fick jag obeskrivlig bulla himo. Ge mig vetebulle, kanelbulle, bullalängd, Doris bulle, smöröga, dallasbulla, små örfilar, bulladeg eller v a d s o m h e l s t. Jag bara älskar bulla.

Om en vecka.

Kommer allt kännas förjävligt. Hemskt. Den kommande helgen kommer att bli härlig, men samtidigt så sorglig.I don´t want you to leave. I love You.

J.F.E

Jag har världens bästa pojkvän.

Året 2009.

Januari.

Året började på bästa sätt när det blev Ohi-On för Johan. Jag fick äntligen träffa honom när jag ville och hur mycket jag ville. Lycka. På Stuvaregatan 8 festade vi till det ordentligt och firade att Jannica blivit färdig med sina studier i USA. Resan till Italien bokades.


Februari.

Vändags middag hos mig med god mat, härligt sällskap och rolig utgång. Fint väder resulterade i att vi med Alexandra och Boni tog brädorna under armen och for iväg till Teijo backarna. Lovely day. Den årliga natturneringen besöktes och jag hejade fram Johans lag till Guld. Jag såg även Johan spela i den gul-blåa speltröjan för första gången.
Mars.

I Mars stack vi iväg till Nummela med Damlaget på natturnering. Saldot blev guld och vi var glada som aldrig förr. I mitten av månaden var det Supertreenit i Nådendal med syster som gällde. En saknad vän far away fyllde 20 och även mamma blev ett år äldre.


April.

Månaden började med en sjukt rolig bastukväll med damerna som innehöll maskerad, beer-pong, märkligt vatten, tomma Suomi Viina flaskor och ett stort gäng berusade spelare som besökte Affes. Johan och jag bevittnade när twinsen Linus o. Oliver lärde sig att cykla utan stödhjul. Påskmiddag ordnades på Frihetsvägen med de finaste juvelerna och tillsammans med Linda och Per steg Johan och jag på planet som tog oss till Italy. Vi såg AC Milan spela och fiilisen var grym.


Maj.

Min kära MacBook dog när den fick champagne på sig av Boni. Jag sörjde en stund men dränkte sedan mina sorger och firade vappen. Jag träffade Idas Ben för första gången. Första matchen för säsongen spelades på Centrumplan. Vi vann. Tvillingarna fyllde 4 år och jag visade mina bakar skills med att ge dem en ormtårta. Jag åkte runt till alla förskolor i Ekenäs och berättade om fotboll och höll en träning för dem. Jag besökte Staffetkarnevalen, detta år som funktionär. Vi firade älsklings Bonis 19:onde födelsedag med god mat på La Vida. Vi hade spårning på Ramsholmen med 94orna och damerna och avslutade kvällen med korv och bulla. Skolavslutning innebar studentfest hos Nicke.
Juni.

Jag gick på ett fint bröllop där Malin och Fade fick varandra. Jag presterade så gott jag kunde på mina två inträdesprov och hoppades på att få en studieplats till hösten. Världens finaste syster fyllde 23 år och jag gav henne Coldplay biljetter. Hon grät. Hicken-Bk-46 skådades i Hangö. Jag var stolt över gossens prestation. Midsommaren tillbringades igen ett år på stugan med finaste pojkvännen, mamma, lasse, och släktingar från Österbotten. Jag vann inte en endaste pilkast tävling men en toppen helg för det.


Juli.

Jag fyllde 20 år. Boni överraskade mig med berlinermunk, sopbubblor och sång. Jag ställde till med prinsess kalas. Firade vidare i Hangö under regattan med friendsen. Jag blev antagen till Socionomutbildningen i Åbo och Johan till tradenom i Åbo. Vi började söka efter lägenheter. Vi hittade en vi gillade, gick på visning och skrev kontrakt. Vi var riktigt lyckliga. Gick på den bästa sommarfesten hos Ida. EIF:are åkte på kryssning med MS/Sunnan II och fortsatte festen på Knipan. Johan kom med till Österbotten för första gången. Jag jobbade som funktionär under Ekenäs Cup och åkte tillsammans med Boni iväg till Umeå Fotbollsfestival med flickor 1996 födda.


Augusti.

Härjade runt i Umeå, var stolt över flickorna och åkade buss otaliga timmar. En lyckad resa. Vi fick nycklarna till lägenheten och flyttade till en början våra saker. Såg Finland-Holland på Olympia Stadion. Upplevde Coldplay en gång till, nu på Stockholm Stadion. S u v e r ä n t var det. Vi bodde hos Hannah o. Matte i Villan på Lidingö och stortrivdes. Min fina Ääli fyllde även hon 20 år och det firade vi med att se Finland-Sverige i Åbo. Föräkringsbolaget gav mig pengar att köpa en ny dator och en ny MacBook levererades till mig. Slutligen flyttade Estlander och Nyholm ihop, äntligen, äntligen. Vi började också skolan och ett nytt liv i Åbo.


September.

Johan och jag gick tillsammans med härliga vänner på Back to School Party. Jag var på Ekenäs Cup middag där mina bordskavaljerer var ett gäng 50+ herrar som söp mig under bordet. IDOL 2009 började. Jag gick på intrositz med några nyfunna klasskompisar och jag tog med de nyfunna vännerna på Ekenäs Marknad.


Oktober.

Boni kom på besök till Åbo. Vi steg till div.2 med damlaget. Vi firade med bastukväll som varade hela natten och in på småtimmarna. Jag gick på supe och inventerade i Säästö Pörssi. Min Johan fyllde 21 år och vi hade överraskningskalas för honom. Vi åkte på kryssning med EIF och fick igen tillfälle att fira avancemanget. Johan och jag fann straffpunkten i vår lägenhet och straffsparkstävlingar påbörjades. Jag deltog tillsammans med Jannica i en välgörenhetsmatch mot finska kändisar.


November.

Jag serverade tillsammans med några andra från laget på Ekenäs Energis 100 års jubileum och fick där äta god soppa, gott bröd, god korv och skåda ett fint fyrverkeri. Såg teaterpjäsen "Så som i Himmelen" tillsammans med familjen i huvudstaden. Fick svärmor på besök till Åbo. Gick på inflyttningsfest och besökte Forte för första gången. Mös till det hos syster som bjöd på godaste kladdkakan och gick på EIF fotbollsgala.


December.

Jag gick på studentfest. Jobbade. Övade inför en konsert. Hade en rolig förfest i Åbo. Fick jullov. Gick på Sporttens samt firmans julfest. Hade konsert i Karis kyrka tillsammans med 4 andra flickor. Firade julafton hemma med mamma och syster. Festade till det på juldagen. Fick veta något extremt roligt. Nyåret firades på Café Ada och Johan och jag firade 3 år tillsammans.

I hopp om att 2010 blir lika bra.
RSS 2.0