Spontaneous.

Helt från intet blev det bestämt att det blir förfest hemma hos oss på Eriksgatan. Kul tycker jag, spontant och bra. Det blir en lugn kväll för min del eftersom skola och fysioterapi i Helsingfors står på schemat imorgon. Men lite roligt kan man ha i alla fall. Och dessutom är ju tenterna över nu. Och så har jag paus från skolan i 6 veckor eftersom praktik är på kommande.

Livet ler.


Snart i mål.

Det känns som om ögonen snart trillar ut. Älska tentläsning. Idag spanska tent och imorgon socialpedagogik bland barn. Sen är jag i mål och tar veckoslut.

Kämpa. På. Lite. Till.


Jobb.Futsal.Gala.

Gårdagen kan inte beskrivas med andra ord än  p e r f e k t. Började dagen med jobb i klädbutiken och agerade efter det fotograf för ESC killarna. Efter fotograferingen var det bara att fara hastit hem och fixa sig i ordning för kvällens festligheter. Men innan galan drog igång såg vi första halvlek av ESC-Haupa, våra killar tog en fin 4-2 seger. Joga!
Galan var trevlig med trevligt folk, och när den tog slut drog vi vidare till ettan. Där var det ganska folktomt, men va gjorde det när vi hade varandra. Efter ettan blev det mat och efterfest. Vi dansade ända in på småtimmarna tills värden valde att krypa till kojs och vi bestämde oss för att göra lika, i våra egna sängar dock. Klockan slog 06.00 när jag steg innanför dörren och jag somnade glad och lycklig. Dels för att jag påriktit är omringad av världens härligaste och finaste  människor och dels för att jag hade klarat mig utan kryckor hela dagen.

Det var perfekt från början till slut. Love it.


Kämpar på.

Gårdagen var ett helvete. Inte för att Johan fyllde år, nejdå, det var den enda trevliga saken med gårdagen. Flera gånger under promenaden till skolan steg jag tokigt som gjorde så sjukt ont i knät att jag bara skulle ha velat riva mig i håret, slänga kryckorna i ån efter att ha slagit dem i broräcket 1000 gånger, skrika dom fulaste av svordomar och till slut ta till lipen. Jag gjorde inget av det här, utan traskade snällt vidare till skolan. Int räckte det ju heller med det här, utan därtill hade jag en fruktansvärd verk i korsryggen som antagligen har kommit eftersom jag säkert spänner mig på något underligt vis när jag inte kan gå normalt. Jag kände mig som en gammal tant som hade sett sina bästa dagar. Suck.

Stack hem till mamsen igår kväll p.g.a. frissa besök idag. Som sällskap hade jag två söta flickor och tack vare dem kändes slutet på gårdagen trevligare.

Jag hade min första skit dag sen operationen, hoppeligen kommer inte en likadan på en lång tid. Nu har en vecka gått, och nu är det bara ca 8 veckor kvar tills jag hoppeligen får börja springa. Längtar....
My man.

Idag, just idag fyller världens finaste Johan Fredrik Estlander år. Grattis Grattis Grattis. Vi skall fira med hemlagad paj och prinsesstårta.Grattis. Grattis. Grattis. I Love You.

Ärlighet varar längst.

Johan och jag försöker oss på ett trevligt och mysigt foto:

A: Får jag se på dedär?

J: Jag raderar de här, jag tror int du vill se det. Int nå illa menat men....

A: Var jag så hemsk?

J: Mm....

Det känns skönt med en ärlig kille.

Vet ni vad som är det bästa?

Att omringas av de finaste vännerna i världen. Så de så.Nu går jag och sova. Natt natt.

Idag.

Sitter i soffan och väntar på att syster skall komma hem. Jee, länge sedan jag har sett henne. Annars har jag hunnit promenera till stan, besökt banken och lunchat med J&D. Senare blir det IDOL-kväll. En bra fredag alltså.Här är min myskompis nummer ett. Jag får hela tiden välja vad vi skall se på i TV:n. Jess.

Postman Johan.

Fick mig ett gott skratt när Johan plingade på dörren i ösregnet och liknande en dränkt katt och sa:

"Jag ska fan pissa på Gud när jag kommer till himlen, så att han får veta hur de känns. "

Jag tror han va lite små arg.

Om jag hade 203,90€ extra.

Då skulle jag köpa den här klänningen på direkten. Jag skulle kunna ha den på föreningens fotbollsgala.

Daisy Dress EUR 203,90, Forever Unique - NELLY.COM

Herreguud, im in loooove. Påriktit.

LADY GAGA BILJETT.

Jag kan inte åka ikväll. Vill någon köpa min LADY GAGA BILJETT???? Biljetten är såld.

Morgondagen.

Kryckorna ger mig sjuka händer. Men jag kollar på t-skjortan och bryr mig int. Promenerade hem från stan idag i det fina höstvädret. Så mycket annat nyttigt har jag inte gjort idag. Får se hur det blir med morgondagen och LADY GAGA konserten. Vad i helvetes helvete gör jag om jag inte kan fara? JAG VILL, JAG VILL, JAG VIIIIIILLLLL. Gode Gud, gör så att jag inte har värk.

Det gick inte någo vidare för Finland idag, och det går inge vidare för Sverige heller. AjAj.


Just idag.

Fick en väldans fin t-skjorta av Johan efter operationen. Jag tänker aldrig ta den av mig.


Just idag är jag stark. Just idag mår jag bra, jag har tron på mig själv på min sida.


Till Helsinki.

Nu sticker jag iväg till morbror i Heslingfors så jag är på plats imorgon bitti och får sova lite längre än om jag skulle måsta starta från Ekenäs. Håll tummarna att det går bra och att det sist och slutligen inte är så farligt när han öppnar det.


Ett litet bakslag.

Jag upplevde ett bakslag idag. Jag besökte knädoktorn i tron om att det bara var nåt litet som krånglade, men som skulle gå lätt att fixa. När jag åkade tillbaka hem kunde jag konstatera att jag snart befinner mig på Dextra i Helsingfors igen. Närmare bestämt på måndag. Då på operationsbordet. Hyvärinens uppdrag är då att fixa de trasiga korsbandet. Att rehabiliteringstiden är sisådär 5 månader gör saken inte bättre. Nu gäller de att hitta inre styrka och vara beredd att starta från 0. Men jag skall komma tillbaka starkare än nånisn. Man får väl ändå se de positiva i det, och vara glad att det händer nu så att rehaben blir färdig och gör så att jag är i skick tills fotisen börjar på allvar igen.

Sådana här dagar, när man stiger av tåget och är små-synkkä är det så fruktansvärt skönt att ha en kille som står där och väntar bara för att. Helt oanmäld. Gotta love him.

Vecka 40.

Den här veckan blir en stressfri men ändå stressig. Är det ens möjligt? Jag har ledigt tisdag, onsdag och torsdag men under den lediga tiden skall jag skriva ett arbete på 16 sidor om Idrott som socialpedagogisk metod (intressant ämne dock), träna, besöka farbror doktorn i Helsingfors (den här gången för annan orsak än förra veckan) samt träffa gudsonen. Det blev ingen planerad klasskryssning för min del, men knä bör kollas så det är bara att tacka och ta emot tiden jag fick.

Det kommer att bli en bra vecka har jag på känn. Trots mycket arbete.

Idag har jag myst med favorit killen. En rikti härlig måndag har jag haft.
Suverän helg.

Det har verkligen varit en suverän helg. Fredagen var det fotbollsträning och på lördag match. Tidig start till Björneborg och slutreslutatet 1-1 var vi alla nöjda med. Vi blev bjudna på champagne när vi återvände till omklädningsrummet och det kändes skönt att kunna konstatera att vi hållit vårt mål, nämligen att hållas kvar. Festen fortsatte sedan i Åbo med nästan hela laget. När det blev krogtider lämnade vi "junnuna" hemma och stack vidare. Monkey levererade och fiilisen var på topp.

Idag har det varit shopping och mys. Jag tänker visa er en kvällens, men bara för att ni skall få se min nya rock. Som jag tycker mycket om.


RSS 2.0