Flytt.

Från och med nu hittar ni mig här.

Allt för att inte skriva.

Jag tycks hitta på vad som helst för att inte behöva skriva skoluppgifter.


Help me out.

Kära bloggläsare, nu behöver jag era kommentarer. Tycker ni att Johans Fifa Tv-spelande har gått waaaaay över gränsen när han ber (läs:uppmanar!) mig vara tyst för att mitt nynnande gör så att motståndarna kommer till motanfall?


Mitt fodral.

Jag har lätt det snyggaste fodralet för spelkort.Nu kanske ni funderar, och vad i helsike behöver man det till? Och då svarar jag, att jag älskar att spela kort och att bo med Johan innebär mycket kortspelas. Både hemma och borta, därför är det bra med ett metall fodral så att korten hålls i skick när man transporterar dem i väskan. Punkt och slut.

Sverige helgen.

Helgen i Sverige får helt klart fem av fem toasts, som Benjamin säger.Mitt fina resesällskap efter en god lunch på Åbo flygfält.Jag, mätt och belåten.

När vi anlände till Stockholm möttes vi av Johans härliga moster. Hos dem spenderade vi våra två nätter och blev emottagna på bästa sätt. En schysst familj, verkligen.

På fredagen bar det iväg på Idol final till Globen. Där åt vi lyx buffet, satt på VIP läktaren, träffade Olle och Roshana i "vårt" VIP rum, njöt av bra live musik i form av Danny och Mathias, Finalisterna Robin och Amanda, Moa, Amanda P, Molly, Olle och André och slutligen, till Johans stora glädje, Agnes. När vi entrade Globen hoppades jag på att Robin skulle vinna, men ändrade mig nog efter fredagens uppträdanden. Då var Amanda bättre. Det var helt annan stämning inne i Globen när hon stod på scenen, ett helt annat drag.Johan i VIP rummet.Flickan som verkar scheva.Strax innan start.Konfetti regn över segraren Amanda.


På lördagen tog Stina med oss till Barkaby Outlet. And.I.Was.In.Heaven.

Sen hoppade vi på båten och åt lite buffet igen. Gott gott.

Favorit.

Reklamen som är en av absoluta favoriterna genom tiderna. Ger mig grym träningsfeelis. Så där svettig kommer jag antagligen att vara efter morgondagens "fotbollsträninig" som består av länk + trapplöpning. Huga!


Live från planet.

Att kunna blogga från flygplanet nowadays är ju trevligt. Dagens teknik, dagens teknik.


Åbo flygfält.

Sitter på flygfältet med Världens bästa medresenär, Djåuhän. Nu sticker vi till Stockholm för att se vem som vinner Idol 2011.


Bild Bomb.

Det här är vad jag sysslat med den senaste tiden.Julpyntat.Gjort tomtegröt helt själv för första gången.Bakat pepparkakor och haft glöggkväll med fina människor.Hejat fram killen och hans ESC till en fin andra plats i Finska Futsal Cupen.Gått på världens finaste twins julfest och lyssnat på fin musik.Hängt med min gudson.Skrattat tillsammans med härliga individer.Sett det snöa.

Nu ska jag hoppa i duschen, klä på mig och packa.

Tro det eller ej.

Men jag lever! Ber om ursäkt för den dåliga uppdateringen. Men ikväll ska jag ta igen det, jag lovar. Är just hemkommen från boendet efter en nattur, och nu ska jag jobba lite till, i klädaffären på kungsgatan.

På återhörande.

RSS 2.0