På G.

Jag tar pojkvännen med mig, hoppar i bilen och far på mission. Jag återkommer.

Mitt mästerverk.

Jag är inte händig när det gäller att sy, sticka, virka o.s.v. Men under min praktik i England med de äldre gjorde ja något jag aldrig trodde var möjligt. Jag stickade en nallebjörn till gudsonen. Min alldeles första stickning. Från början till slut knåpade jag ihop honom medan jag sörplade litervis med te och hade intressanta diskussioner med de engleska tanterna.


Nallen fick givetvis en grön-vit tröja som symboliserar the one and only club, EIF. Hehe.

Ibland förvånar man sig själv.


Var är du John Blund?

Finns det någo mer störande än när man verkligen VILL sova, men inte kan? Och så har personen bredvid dessutom somnat och sover gott redan. Toppen. För övrigt var midsommaren lika skön som alltid. Bilder kommer troligtvis imorgon.

Birthday wish.

Om lite på en vecka är det min tur att bli äldre. En sak som jag skulle behöva är ett par nya gummistövlar. Jag har hittat den perfekta modellen som mer än gärna skulle få sitta på mina fötter.

Tretorn StadBlå, vit, eller svart. Ja tack!

Roadtrip.

Gårdagskvällen blev en spontan roadtrip till Iso Omena för ett försök att hitta nya fotbollsskor. Det blev till ingenting och Stadium var mest en besvikelse. Men de får ändå ett plus i kanten för trevlig betjäning. Och dessutom var det så otroligt skönt att få catcha upp, prata, skvallra och diskutera minnen med en söt och härlig vän. Så roadtripen var alltså inte förgäves.


Friday.

Denna fredag har spenderats i Österby hos favorit familjen. 3 härliga killar att ta hand om. Antalet ökade till fyra härliga killar när Johan droppade in genom dörren. En perfekt fredag med andra ord.

Nu är magen mätt och jag skall snart dra på mig benskydd och packa fotbollsskorna i väskan för att sticka iväg på träning. Efter det blir det fredagsmys med killen och syster. Helgen spenderas på jobb. 9-22 både lördag och söndag så jag vet vad jag sysslar med under helgen, men inte mig emot. Jag gillar mitt jobb, a lot.


Lyssna.

Luta er tillbaka och njut till en av de bästa låtarna, ever.......


Torsdag morgon.

Johan lämnade mig för jobb och jag var alldeles för pigg för att somna om, så här sitter jag nu och avnjuter mitt morgonkaffe och ska snart ta en morgonpromenad. Behöver jag nämna att jag njuter?

Gudsonen och jag.

Jag är en stolt gudmor. Piste.
Shopstop.

Jag har ju glömt att berätta att syster och jag för tillfället har ShopStop. Tiden för detta är 1.6.2011-31.8.2011. Alltså under hela sommaren får vi inte köpa kläder, smycken, skor eller väskor. Om någon av oss bryter detta hamnar den betala 100€ åt den andra och också tvätta och städa familjens bil. Det ni. Vem tror att vi fixar det här?Kontraktet som sitter på kylskåpet och som påminner oss varje morgon om vad vi gett oss in på.....

Fredag 10.6.2011

Mitt löfte om att uppdatera bloggen åtminstone en gång om dagen har skitit sig, men jag har prioriterat att ligga ute i solen istället.Och så gratulerar jag systeryster på hennes födelsedag idag. Hurra för dig.
Måndag.

Vilken fin dag det har varit idag. Jag har tagit vara på solstrålarna i ett försök att få lite färg på kroppen. Slutade jobbet idag morse så har haft hela dagen att göra vad jag vill. Nu sitter jag som bäst och väntar på att fara på jobb igen. Natt-tur nummer två, sedan en dag ledig och sedan natt-tur igen följt av ett ledigt veckoslut, som egentligen inte är ledigt eftersom fotbollsmatch, 30-årsfest och planvakt under Ekenäs Cupen är inprickat i kalendern. Inte mig emot dock, jag har en härlig helg att se fram emot.

Sånt som gör en glad.Oliver 6 år räcker fram den här vackra buketten och säger "den e ti dig!". Mitt i allt hade han fått för sig att plocka en bukett till mig. Snacka om att bli glad. Vilken härlig pöjk.

Studentfest

Det blev uppehåll från bloggen igår, men jag var upptagen med att åka runt till nybakta studenter! Festen fortsatte med terasshäng på Prästängsgatan. Trevliga människor och super fint väder.


Fotbollsmatch

Nu är det dags för vänskapsmatch mot Polis Dam Landslaget. Det är suverän fredagsunderhållning om ni frågar mig.


Kristi Flygare.

En skön ledig dag. Båten sattes i sjön och därefter tog vi en tur till stugan. Härligt att vistas på havet igen, och att få åka och köra båt. Sällskapet var det heller inget fel på.

Under kvällskvisten har jag äntligen fått träffa en saknad juvel. Vi bänkade oss på strandshell, drack en kaffe och skvallrade.Sommaren har äntligen kommit...

Oho.

Nu måste det hända grejer på den här bloggen. Jag har sugit med uppdateringar för tillfället. Men nu, nu ska det bli ändring. Vågar jag lova ett inlägg om dagen?

Den här dagen började med Body Pump, skönt som attan. Efter det blev det en efterlängtad skype date med min älskade vän och sedan chill ute i solen. Vilken härlig dag.

Nu blir det att hoppa på cykeln och cykla till Flemingsgatan och kommande sommarjobb. Introduktionsdag nummer 2 och förberedande för första arbetsturen på söndag. Jag trivs redan som fisken i vattnet. Jihhuu.


RSS 2.0