Bröllop.

Jag sticker på bröllop. Stenström skall bli Estlander. Det kommer att bli en bra dag!


Ligger lågt.

Jag är dålig på att uppdatera just nu. Men jag känner att det inte är så mycket att säga för tillfället. Det tar tid att förstå att jag är hemma igen..

Men åtminstone har jag quality time med min fina vän. Det blev ett kärt återseende med Lina idag efter 3 dagar ifrån varandra. Jag har saknat henne så att det har gjort ont. Därför bestämde vi oss för att ta en sleep-over här i Åbo inatt eftersom båda två annars skulle vara ensamma.
Två favoriterTvå favoritkillar jag ska krama om hårt när jag anländer hem imorgon.

Last FND.

Igår traskade vi till den här platsen för sista gången;Universitets krogen där drickan är billig, musiken bra och folket trevligt. Det var verkligen en lyckad sista Friday Night Disco kväll.Min älskade vän fick problem i knät under kvällen. Givetvis såg jag till att hon inte behövde ta ett endaste steg för att ta sig hem. That's what friends are for. Och dessutom fick jag gratis natt-träning vilket inte är fy skam.

Idag blir det get togehter med alla utbytesstuderande för att kolla Eurovisionen. Många nationaliteter samlade, kan bli intressant det här. Hoppeligen håller vi sams.

Todays.

Praktiken är efter idag över här i Englandet. Det skall vi fira med att gå på konsert i grannstaden Leeds:Ha en skön torsdags kväll.

Senaste helg.

Det var marin tema för hela slanten. Vi ordnade nämligen möhippa för en härlig brud i Ekenäs, och givetvis tog jag flyget hem för att inte missa detta. Jag är glad att jag gjorde det, för det var absolut en av de bästa dagarna någonsin. Vädret var perfekt, likaså sällskapet.
Bildregn.


Besök till Scarborough. Åt årets första glass som var den godaste jag smakat. Lemon twist.Jag överraskade Boni med att bjuda med henne på match.


Mitt rum skulle gärna få vara såhär oredigt om orsaken bakom det också skulle vara här.


Mitt i Royal Wedding vimlet.


Firat bröllopet med prinsesskronor.


Jag träffade Pelé och Rooney under London visiten.


Och ni, glöm för guds skull inte att kolla in den här sidan.

RSS 2.0