Den där Johan.


Bara sådär kom killen hem med den här fina rosbuketten. 'de e så roligt att du ha kommi tillbaka till åbo' sa han och gav mig blommorna. Bara så där.Finlands Lucia 2011

Jag har fått den turen att bli utvald till en av de tio lucia kandidaterna detta år. Det är spännande tider nu fram till den 23 november. Så om ni känner att ni vill understöda årets insamling med en slant tycker jag att ni skall gå in på www.lucia.fi för att se hur ni skall gå till väga.

Natinati.


Gonatt gonatt från Helsingfors. Skönhets sömnen nästa.Saknar.

Att vara i Ekenäs är litet dött för tillfället. Det finns många personer jag saknar, riktigt ordentligt. I give you a bildbomb.Mannen i mitt liv.Den här juvelen.De här älskade vännerna.Den här finaste systern.Den här härliga filuren.

Ja, de e många jag skickar en kram åt över nätet. En praktikvecka kvar. Sen återvänder jag till Åbo, men endast för några timmar eftersom jag sedan hoppar på Sverige båten tillsammans med flickan på bild nr.2 för att träffa en saknad vän från Bradford-tiden. Herregud, känns nästan overkligt. Men före fredagen är här är det en hel del spännande saker som veckan för med sig.

Och jag är ju inte helt ensam här i Ekenäs, nejdå, jag har ju fina mamma. Tack och lov för det.


Grattis.


Idag skulle du fyllt år. Undrar om vi skulle ha firat med buller och bång? Eller skulle vi varit bortresta med familjen? Undrar vad jag skulle gett dig i 60 års gåva?

Jag saknar dig pappa.


Kalas.


Killen kom hem på visit över dagen så jag kände att han måste få en bakelse, hans födelsedag till ära. En trevlig dag har det varit.


Just nu.EIF till tvåan. Tjuhhu. Det ska firas.

ÅboFotboll på TV och finaste sällskapet, J. Jag befinner mig i Åbo för att imorgon ha en presentation om vårt utbyte och hoppeligen få andra studeranden att också vilja åka. Min dag började inte så bra eftersom jag var tvungen att fara hem från praktiken på grund av sjuk hals, varmt-kallt om vartannat och trötthet. Inte bra, inte bra. Men nej, jag har bestämt att inte bli sjuk. Hinner inte och orkar inte. Piste.


Challenge.

Om två timmar och tjugofem minuter skall jag cykla iväg i den mörka kvällen. Hoppeligen inte i regnet. Praktikplatsen är målet och min livs första vaktur. Hur klarar man av att hålla sig vaken? Tips på saker att göra under de 10 timmar som de flesta jag känner ligger skönt i sina sängar?En bra dag.


Det blev tidig väckning idag morse och en praktiktur som började kl.7. Efter det har dagen flugit fram. Praktikträff, styling modell, praktikmöte och häng med den fina bruden i den alldeles underbara lägenheten. Kvällen avrundades med nya top model 16.

En skön tisdag med andra ord. Nu ska jag somna gott bredvid mamma, härligt att få vara hemma och känna sig som 5 år igen. Mamma är bäst.


Tagen på bar gärning.

Tror ni hon e någo snål på mina smörgåsar?


RSS 2.0