Krokodilen och flickan.


Miss you, a lot.

Alltså herrejumala vad jag saknar dig. Du kan inte förstå heller.(Janni, e du förvånad över en likhet på bilden?)

Törs jag?

Italiensk gryta från januari? Vågar jag? Jo... Nej.... Jo..... Eller?


Today was a good one.

Praktiken är fortfarande lika bra och jag trivs fortfarande lika bra, om int också ännu bättre. När jag kom hem mötte en glad mamma mig och erbjöd mig plättar. Mammas små plättar är bäst i världen. Jag åt och jag åt och jag åt och jag åt. Sen åt jag lite till.

En bit in på kvällssidan fick vi besök. Två härliga österbottningar kom in genom dörrhåle. Orsaken till varför de kom var väl inte den trevligaste (lagkamratens sjuka vrist som var i behov av vriststöd) men att de sedan stannade för en pratstund var desto trevligare. När de susade iväg på cykeln, ena trampandes i sjujävla fart och den andra på pakethållaren konstaterade både mamma och jag vilka härliga människor vi just hade haft hos oss. Mamma började längta hem till sitt österbotten och jag efter släkten där.

En bra dag alltså.


tummen upp för det.

Victor

Snacka om att ha världens finaste gudson. Här är han på marknaden i sin nya mössa.


Something to look forward to.America's Next Top Model cycle 16. Sveriges TV3, tisdag 4 oktober kl.21.00.

Puss.Tack för gårdagen. Love.

(bild lånad härifrån)

Söndags syssla.

Idag har jag jobbat 12 röda timmar mellan 09.00-21.00. Chi-ching. Jag satte mig på bastulavan när jag kom hem och bara njöt. Nu är jag sådär härligt slut så det blir nog att krypa under täcket så jag orkar på praktik imorgon bitti. Antar att jag kommer att somna på tre röda.

Sömnigt.

Gokväll. Här är det sömnigt. Praktiken är utmattande, men fortsättningsvis känns det jätte bra. Det är mycket nytt att lära sig, och miljön med missbrukare runt omkring mig är något jag inte är van vid. Men ack så lärorikt.

Jag kom hem, åt mammas goda köttbullar och somnade sedan på soffan. Så trött var jag. Nu väntar jag på att J ska komma tillbaka till Ekenäs. Tjuhhu.

Hej från Frihetsvägen.

Här sitter jag och välkomnar hösten. I favorit ylle tröjan, randiga kalsonger och ull strumpor samt med en kopp te i handen njuter jag av sjönsjungande varelser i IDOL. Jag ventilerar också första praktikdagen. Missbrukarvård, tungt men fruktansvärt intressant. Det kommer att bli sex väldigt bra veckor. Och så är marknaden på intåg. Välkommen höst!No car

Jag var så snäll med Johan så jag sa att det går bra med en skraplott istället för en bil. Givetvis planerade jag att vinna en storvinst, men det sket sig totalt. Så de blev inga eurosar, och ingen bil. Så det kan gå.

En bil

Johan och jag tittade på Diamond League då han säger; " Om it hon vinner så köper jag en bil åt dig Ann-Sofie. Sally Pearson, bana 5." vi tummade och johan påminde mig om att hon inte har förlorat på över ett år. Startskottet går, hon leder, och så faller hon över häcken. Hoppsan, här va de vist nån som förtjäna en bil. Plötsligt blev fredagskvällen ännu bättre.

Små roligt.

Jag fick fnissa lite åt killen igår kväll när han berättade att en stom är på väg till Finland. Där låg han i sängen och läste iltalehtis websida och översatte texten... "En hurrikan är påväg in mot Finland..." Jag kan dock förstå hur har tänkte i den situationen, hurricane, hurrikaani så varför inte en svensk liknande översättning; Hurrikan.

Change.

F Ö R E :E F T E R :Jag tog era råd och färgade håret lite ljusare. Jag var väldigt nära att klippa det också, men av olika orsaker bestämde frissan och jag att THE klipp blir vårens projekt. Hon klippte inte ens en millimeter eftersom håret mitt mår som fisken i vattnet. Jag är en stor mes, jag vet. Men hoppas ni gillar mig i alla fall. Och jag lovar er, håll bara ut mina vänner så kommer min make over förr eller senare. Ni får helt enkelt stå ut lite till.


Måndag igen.

Då vad det måndag igen, och bloggen har som ni märker varit fylld med nya inlägg sen senaste måndag. Aj nej. Förlåt förlåt förlåt. Är ni många där ute som muttrar över att bloggen sällan uppdateras? Snälla säg att ni är många många så ska jag ta mig i kragen och förgylla era dagar med bilder och berättelser.

Den här veckan blir det ett sju jäkla pendlas mellan Åbo-Ekenäs. Åkte till Åbo sent igår kväll efter att ha jobbat 12 timmars dag, gick till skolan idag morse, kom hem och hoppade i bilen till Ekenäs. Så här sitter jag nu och tittar ut på det äckliga vädret och skall småningom iväg på en nattur.

Imorgon blir det frissa besök (what to do? ge mig förslag snälla ni, kort? långt? ljust? mörkt? skalligt? grönt?) och sen tillbaka till Åbo för att fira min fina väns födelsedag, gå på fotbollsträning och förhoppningsvis hinna utbyta några meningar med min sambo som jag inte hinner träffa alltför mycket denna vecka.
Skola på onsdag, och sen tillbaka till Ekenäs igen för att ha ytterligare en nattur och tillbaka till Åbo igen på torsdag. Då blir det fotbollsträning och back to school party!

Som ni märker har jag en fartfylld vecka och mycket roligt att se fram emot.Ledig måndag.Så här lycklig är man efter gårdagens 4-0 seger på bortaplan i Nokia, ledig måndag och vackert väder. Och så de lila lakanen förståss.

RSS 2.0