En bra dag.

Jag har haft en skön och rolig dag idag. Jag har solat och jobbat. Sista dagen på boendet i Karis, snyft. Men jag hoppas på att kunna hoppa in nu och då. Speciellt roligt har det varit att prata gamla minnen med en kompis. Hon är lika go och rolig som förut, gammal vänskap rostar aldrig...

Imorgon blir det Vasa tillsammans med en yngre generation EIF-flickor. Vasa cup kommer bli najs. Hoppas vädret också blir det.

Fina pipor, nu och sova tillsammans med den solbrändaste killen i Ekenäs. Hah, kräfta kräfta. Och givetvis är det ju supersynd om honom, jojo. Använd solkräm du bara J, så slipper du lida ;)

Midsommaren var en hit.

Jag har haft en härligt skön midsommar på stugan. Fint sällskap och god mat. En ny brygga tog form, jag ratta båt, badade bastu, simmade och chillade. Lovely.

Och så vill jag slutligen bjuda på en fiilishöjare.Nu ut i solen, sen på jobb. Adios.

Cykeltur.Så här såg jag ut när jag igår hoppade på cykeln och for på jobb, till Karis. Det var en skön utmaning och två härliga träningspass. Idag behöver jag bara cykla in till stan och ställa mig i favorit klädesbutiken.

Ikväll blir det fotbollsmatch. Gudars vad spännande de skall bli, jag hoppas givtevis på grön-vit seger.

Kärleksförklaring.

Emottog idag ett meddelande av världens finaste Johan där han gav mig en fin kärleksförklaring;

" Du e som en bicicleta i krysset".
Varje gång han jämför mig med fotboll vet jag att det är ett gott tecken. Gotta love him.


En helt vanlig torsdag.

Har latat mig i solen någon timme på förmiddagen, nu bär det småningom av till Karis på jobb. 13-19 idag. Sen efter det blir det plättkalas och fotbollstittande. Jihhu.

Ääli!

Har vi äntligen hittat rätt??


Försvinn fula flunssa försvinn!

Tråkigt väder, men idag stör det mig inte så mycket eftersom jag måste sitta inne på grund av den här eländiga flunssan jag dragit på mig. Jag SKA bannemej spela imorgon på matchen så bäst för flunssan att den försvinner illa kvickt, Nu, Direkt, På momangen! Dessutom väntar bastukväll efter matchen, så 3 poäng imorgon skulle sitta fint så blir fiilisen super sen. Det fixar vi tjejer, eller hur?


Här kommer en skön låt som jag gillar mycket.Nu tillbaka till att få inlärningsportfolion färdig. Suck.

Off we go.

Nu sticker familjen till Närpes för att fira kusinen som imoron blir student. Hurra för studentfest, champagne och tårta.


Puss&KramHon till höger är finast i världen.

Kvällens projekt.Hade helt glömt hur roligt det är att vara kreativ.

Ändrade planer.

Gårdagens kaffe på stan blev ingen kaffe. Efter att Heidi kommit på att hon inte firat att hon blivit färdig styrde vi våra steg mot The Cow och beställde istället en stor "Grattis-till-färdiga-farmaceuten" cider. Hon e duktig den där Heidi. Och så fruktansvärt goer.
RSS 2.0