Grattis sessan

Grattis ännu en gång Chääl. Och tack för kalaset :) Har haft en underbar kväll med det finaste sällskapet. Mer tänker jag inte skriva.

Gonatt


Sjuk igen?

Aaaah, jag blir tokig. Idag hamnade jag sluta tidigare från jobbet för att jag kände mig väldigt hängig och hade väldans sjukt i halsen + att hela munnen är full med blåsor. Tänker denna förkylning aldrig ge sig? :( Vill verkligen inte bli sjuk igen. Med andra ord har alltså denna dag varit en degig dag som jag mestadels sovit igenom. Som tröst har jag nu under kvällen beställt 5 filmer från CDON och lite från H&M.

Nu ska jag återigen krypa ner under täcket i hopp om att morgondagen känns bättre.
  


                

Varmt välkomna 3 poäng!

Gud vilken härlig känsla att ta 3 poäng idag. Det var en viktig match vilket gjorde det hela ännu härligare med vinst. Bra jobbat tjejer!
Efter matchen bar det av till Sode där jag äntligen fick träffa min Johan. Efter en hel vecka som jag inte sett honom var det nästan så att en glädjetår trängde fram. Bara av att sitta och titta på honom gjorde mig lycklig.

Kvällen har spenderats med Boni. Vi bestämde oss för att med gott samvete kila iväg till butiken för att inhandla godsaker tlll filmtittandet, Resultatet blev gurka, morot och vitlöksdipp, samt äppel, kex och smält choklad. Mums.

Nu ska jag sova, är dödstrött!

Släktträff

Nu bär de av till Åbo där vi inatt övernattar i systers lägenhet och imorgon bitti hoppar på färjan till Åland. Där ska det nämligen vara släktträff, ska bli riktigt kul. Kommer hem på söndag!

Adjö!

                  

Hata avsked

Kvällens farväl var hemskt. Tårarna var många och att för stunden fokusera på träning kändes väldigt avlägset. Visste att det skulle bli jobbigt, men inte såhär jobbigt. Avsked är alltid svåra, speciellt när man kommit någon såhär nära. Från att inte veta ett dugg om dig kände jag dig plötsligt utan och innan. Och det på endast några få månader. Kanske för att vi är så lika, upplevt och gått igenom samma saker..

Hursomhelst lämnar du oss nu och sticker iväg til andra sidan jorden. Men du kommer ju hem tillbaka. En liten tröst. Men du skulle inte alls behöva åka iväg. Stanna kvar här med oss!!

Jag saknar dig redan!

HATA AVSKED!

Vill någon köpa?

Vill någon köpa denna Sony Ericsson från 30.4.2008? Den e så gott som ny. Absolut inga fel på den, men jag har hittat en annan som jag vill ha :D 


Hänt

Dags för lite uppdatering igen. Helgen var en av de bästa helgerna. En lugn helg med underbart sällskap. Fredagen hade jag ledigt och besökte då Nylands brigad där det var öppna portarnas dag. Kul att se i vilken omgivning mannen lever sitt "andra liv" för tillfället. En skön fredag kväll spenderades hemma hos mig och jag var så lycklig över att ha min Johan ute.

Lördagen var det jobb och sen barnvaktande som stod på tapeten. Twinsens parents stack iväg på Diggiloo så för kvällen och natten var dom i "Oans och Assåsiis" händer. Vi besökte jakt föräningens sommarfest där vi grillade korv och umgicks och for sedan hem tillbaka där vi lirade lite boll, åt goda mumin "kesk", busa och mycket mer. Vi hade urkul och jag är så förälskad i dessa världens sötste tvillingar.

Tidig väckning blev det på söndag morgon 07.30, int får man sova länge med två busar som Linus&Oliver. Alfons Åberg tittande gjorde så att man kunde slumra till lite nu och då eftersom dom sitter som ljus när han uppenbarar sig i TV rutan. Under dagen degade Johan och jag bara. Såg fotismatch och bara mös. Jag var så nöjd när jag visste att jag fortfarande hade en natt med mannen. Hurra för lång ledigt! :) Träning på kvällen, en träning jag fort vill glömma. Gick käpp rätt åt helvete. Men visst, det måste gå skit ibland för att det ska kunna gå bra igen. Efter träningen bar det av till Johan där varma smörgåsar och grekisk sallad väntade på mig. Utsökt var det! Somnade gott (som vanligt) på älsklingen arm och kände mig lyckligare än någonsin.

Gårdagen var det jobb och träning. Fick även se mig besegrad i kortspel 13 spel i rad, sen gav jag upp. Men du hade bara tur Johan! ;) Idag har jag varit matt hela dagen. Hade planerat ett gym besök men somnade direkt efter jobbet och vaknade 2 timmar senare, så gym besöket var ingenting jag förverkligade. Piss. En annan dag.

Nu ska jag dra täcke över öronen och sova som en stock. Är dödstrött. Håller tummarna för att ni tar hem segern i Fredrikshamn. Gör många mål Johan! :)

  

                

Livet ler

Kom just hem efter en ooootrolig middag på Makasiini i Hangö. Vi samlades med "Hangö-shakki" för att ha arbets-middag. Tack chefen! Godaste restaurang maten jag någonsin ätit. Och bättre smakade det när man fick välja vad som helst från menyn men inte behövde tänka på någon nota. Kan bara inte bli bättre :)

Idag fick jag besked om att jag har bihåle inflammation, så nu är det en veckas antibiotika kur som gäller. Fiilis. Nå, huvusaken är att jag slipper detta så hoppas kuren hjälper. Tur att Johan kommer ut i helgen, så jag kan köra med "Jag-är-så-sjuk-tyck-synd-om-mig-och-ta-väl-hand-om-mig" grejen. Jag vet ju hur gärna du pysslar om din sjuka fllickvän ;) Nä, men lite ompysslad vill jag bli. Hehe. Ska bli så otroligt roligt att han kommer ut imorgon. Dessutom ska han int först på måndagen så hans loma känns som en eeeevigheeeet. Jess.

Imorgon är jag ledig hela dagen så då bär det av till brigad området där jag ska se när beväringarna svär faneden. Och så ska jag titta in i pojkens stuga. Sen mot kvällen blir det grillning och myspys. Längtar.

Nu ska jag krypa ner under täcket, och det gör jag med ett leende på läpparna. Jag är lycklig!

                            

HÄRLIGT!

Gud vad härligt med vinst. Vi tvålade till Jäps redit på hemma plan med siffrorna 8-2. Känslan är obeskrivlig! HÄÄÄÄÄRLIGT!!!! Lite kul va det ju också att man blev målskytt, det var en tid sen sist :) Nu kan jag definitvt somna gott efter dagens vinst.

Vill att det blir fredag nu, nu, NU! Vill somna i dina armar.. Finns inget bättre än att slå upp ögonen och se dig gosa bredvid. Du är min pärla J.F.E. Vad sku jag göra utan dig?

Gonatt gott folk.

Gör mig frisk!

Jag blir galen på denna flunssa som inte vill ge med sig. Låt mig vara nu flunssa, jag vill bli frisk. Är ständigt trött och hänging och huvudet känns som om det sku väga ca 50 kg. Fiilis. Jag kan inte heller påstå att det finländska vädret gör en på bättre humör, snarare tvärtom. Snacka om deprimerande väder! Uschamej!

Igår landade MediHeli på vår gata, det inte varje dag man ser en helikopter utanför huset. Orsaken till att den var där var mindre rolig :(

Imorgon match, FAN vi ska dänga! Hatar att förlora och det är precis vad vi gjort allt för mycket den senaste tiden. Imorgon gäller det. Fiilisen e bra inför morgondagen. Jag är på G, bortsett från flunssan.

Nu kallar sängen, är dödstrött. Hoppas att krig-drömmen som plågade mig senaste natt lämnar mig ifred denna natt.

RSS 2.0