Min lediga Onsdag

Jag har haft en av de bästa lediga dagarna någonsin. Besökte MeriTeijo med Ääli och Boni. Det är härligt att stå på brädan och susa ner för backarna. Allting har varit perfekt. Vädret. Sällskapet. Allt. Bilderna får tala för sig själva.Under kvällens lopp har det goda fortsatt. Skrattade halvt ihjäl mig tillsammans med Johan när vi tog foton med datorns webcam.. Jag bjuder på några. Enjoy! ;)Nu ska jag sova. Arbetsdag imorgon.

Ha en trevlig resa girls. Ge henne en bamsekram från mig <3

Vändag

Jag hade en gemytlig vändag. Vaknade upp bredvid världens bästa Johan som skulle servera morgonmål på sängen men istället tog vi en morgonpromenad tillsammans och åt mammas gröt när vi kom hem. Fortsatte sedan dagen med ett svettigt BodyStep pass på sportten. Jag var alltså ledig igår, därför hann jag njuta så. Kvällen innbar vändags middag med Boni och Jannica. 3 rätters middagen var u t s ö k t. Boni och jag sökte oss sedan vidare till krogen. Helt bra fiilis och ganska mycket folk.

Idag har jag hunnit ta en morgonpromenad och besöka simhallen. Skönt. Min kära pojkvän har krapula, och det är förståss väääldigt synd om honom. Han är ynklig. Men den bästa.RSS 2.0