Bara så där.

När jag kom hem på träningen igår stod dessa urläckra skor på min hylla i rummet. Världens bästa syster hade handlat dem till mig. Bara så där. Bara för att.Snacka om att ha Världens Bästa Syster.

Moubajlblågg.

Jag och sambon är tillbaka i Åbo. Nyduschad, Hollywood fruar, ett glas rött och så en paj jag skulle briljera med att göra men som ended up att likna något helt annat. Nästa gång skall jag komma ihåg ägget, och inte lägga mjölk i. Så tokigt det kan gå. Men jag är nöjd att få somna på eriksgatan inatt. Hejsan hösten.

Funny.

Till Rihannas S&M på högsta volym i stereon tog jag en sväng om med Stigen. Jag sjöng lite "I may be bad but i'm perfectly good at it", vickade på höftena så som Mrs. Doubtfire när han städar och sög upp varendaste en pansarvagn. Finally är det roligt att städa. Hurraaa för min nya dammsugare.Dag 27. Tema två.två adidas lovers.

Kokkooo.
Syster, kom hem. Jag saknar dig.

Dag 26. Detta skrattar jag alltid åt.Han är sanslöst rolig den här killen. Varje dag med honom är händelserik och åtminstone en gång/dag skrattar jag högt (och ibland i smyg) åt honom. Man vet aldrig vilken story man får höra eller vilken händelse man får uppleva... Ibland om får som ringt larmcentralen och ibland händelser där spagetti ligger längs hela golvet i K-Supermarket.

Gotta Love Him.

(Och så kan ni ju notera att på bilden har han försökt fylla en vattendunke, men det mesta hamnade i ansiktet och på kläderna )

Dag 25. I all hast.Jag lyckades knäppa en bild på denna hjort när den plus två syskon och mamma stod vid vägkanten där i Bromarfskogarna.

Dag 24. Detta gör mig glad (favorit i repris).En vän som henne.

Dag 23. En sommarbild.Shake it.

Den här säkerhetsvakten kan helt tydligt bjuda på sig själv. Mera sånt.
Dag 22. Mitt beroende.S.K.O.R. Har alltid varit mitt beroende och kommer säkert alltid att vara det. Under de 4 månaderna i Englandet lyckades jag samla på mig inte mindre än 22 par skor. Och skoskåpet hemma i Finland var inte precis tomt från förut.

RSS 2.0