Kalas

Denna lyckades jag just åstadkomma. Grattis älskade Mamma!


Surkunder

Jag förstår int hur förbenar svårt det kan vara att säga "hej" eller "hejdå".. Jag citerar Lindi: "jag menar, de e int nördigt att vara vänlig.." Nej precis, håller fullständigt med. Ännu mer frustrerande är det när någon vill betala, och man vet ej om kunden är finsk eller svensk så man säger summan på båda språken. Inte ens då får den framklämt ett litet "Varsågod" eller "Ole hyvä". Jag råkade ut för flera stycken av denhär sorten idag. Men tacka vet jag alla trevliga och glada kunder. Tur är ju att de faktist finns mycket fler av den sorten. Alla surkunder tycktes dock somsagt hittat till kungsgatan 7 idag. Nåväl, nya tag imorgon. Jag stortrivs ändå med mitt jobb. Absolut. Ikväll tänker jag unna mig ett glas vin. Eller kanske två, och avnjuta den lyxigaste middagen tillsammans med världens bästa sällskap.
 GRATTIS MIN FINA IDA!!!!!

Reklam

Jag bjuder på min favoritreklam...Kan dom bli sötare?

Supertreenit 2009

Igår var en bra dag. Tillsammans med syster hoppade vi på bussen som tog oss till Nådendal där årets Super Treenit ägde rum. Vilken rolig dag. Trots att den blev något chilligare än vad jag tänkt mig pga ett sjukt knä hade jag askul. En sisterthing jag sent glömmer.

Jag var lite slut när jag kom hem så jag fick inte direkt mycket gjort. Men Looney Toons spagetti mumsade jag i mig. Jag kände mig som Ann-Sofie 5 år.

Nu jobb, ha en fin fin dag gott folk!

Otur

Jag har blivit bjuden på 2st bröllop sommaren -09. Ena i Ekenäs, och andra i Österbotten. Det är evigheter sen jag var på bröllop senast, sommaren 2001 närmare bestämt. Och nu när man äntligen får inbjudan, dessutom till två stycken, infaller de samma datum.. De blir att välja, och eftersom jag redan lovat att dra en trudelutt på det i Ekenäs blir det för mig att bevittna när Impola blir en Faldetta. Can't wait. Ge mig sommar nu, nu, NU!

Önskemål

Jag märkte till min förskräckelse att mina favorit gummistövlar är förstörda... Jag glömde dem ute i solen förra sommaren vilket resulterade i att de vita ränderna blev pissgula, fy. Därför skulle jag nu behöva nya stövlar att pryda mina fötter med när det är som slaskigast....Sen vill jag också ha dessa läckerheter, jag vill ha, jag vill haa......

IdaJ a g  S a k n a r  D i g . . .

Kvinnodagen!

Vi knep guldet i gårdagens turnering. En härlig kväll/natt med världens bästa lagkamrater och världens bästa supportrar. Hehe. Johan får 10 poäng som valde att spendera sin lördag kväll i en lätt kylig hall i Nummela i 8 timmar. Men fiilis med guld, jeeei. Och dessutom fick vi med oss en Bokal hem, flickor! ;)
Idag har jag varit lat. Eftersom vi var hemma först ca 03.00 har man varit lite seg idag och därför har jag prioroterat att äta chips, choko och ton med godis framför allt vad motion heter. Trots detta har jag iaf lyckats åstadkomma en träning för 00-01:orna samt besökt grannstaden för att se på fotboll med Johan. Akademin-FC Västnyland stod för "underhållningen"...

Åt sedan mammas goda fisk och sov efter det lätt 2 timmar. Skööönt sa vi, steg upp, mala lite och la oss på soffan. Produktivt, javisst! Jag har också sett Johan krypa omkring i huset med mammas krycka och lekt att han besvarat vårt land (tydligen längtar han tillbaka till det militära.) Jag trivs utmärkt i Js sällskap, han får mina magmuskler att arbeta. Jag är löjligt lycklig tillsammans med honom och dessutom löjligt kär.

Nu Beck. ( Hur störande är det inte när tv4 sänder Nyheterna mitt under filmen??? Aaaaahhhh.....)


Tjohej.

Vi ska vinna...

..vi ska ta dom, vi ska göra ketchup av dom. Heja heja heja. Om 1,5 timme bär de av på kvälls-/natturnering till Nummela. Jag har sjukt bra fiilis och jag vet att jag inte är den enda från laget... jeehuu.
Nu ska jag ladda upp med spagetti.

Trevlig lördagkväll hörni!

Hakuna Matata...

... man e lycklig vardag.... Så känner jag nu. Jag har varit på strålande humör de senaste dagarna. Trots funderingar och små incidenter har inte humöret dragits ner, nejdå, jag känner mig så lycklig.
Det är fredag, jag är ledig imorgon, vi har turnering imorgon, mina planer för hösten är så gott som klara och mamma har stekt plättar åt mig. Man kan ju inte klaga.

Hela veckan har gått väldans fort. Nya vårkläderna har börjat komma in till butiken vilket får mig att lääängta efter våren och sommaren. Men det går fort, det vet jag.
 

RSS 2.0