Det var en gång..

Ett fotbollsveckoslut på Åland som var himla roligt.

Men de e klart, med de bästa team-matesen kan det inte bli tråkigt.


Det är inte alltid så lätt.

Idag har varit en riktigt bra dag. Mitt humör har varit på topp all day long. Barnen på dagiset var glada och dagen gick fort med påskfesten som innehöll maskerad, teater och påskdisco. Dagens meningen som fick mig att le var definitivt när en liten pojke (som har problem med att uttala bokstäver) skulle berätta att "flickorna knuffa" och sade, " hördu, fittorna tuffa..."

Efter hemkomsten från praktiken blev de BodyPump med Vicki. Sjukt bra program. Nu ska jag krypa till sängs och lova att det blir bättre uppdatering framöver.

Skönt med påsk, får träffa saknade juveler. Jihhuu. Jag har på känn att det blir en bra helg.

Happy Birthday!

Min vackra vän fyller idag 21 år. Hurraa Hurraa Hurraa.Love.

En bild jag tycker mycket om.


Och personer jag tycker mycket om.

Konstaterat.

Johan är en jävel i köket. Idag tillagade han utmärkt korvsoppa. Det är bara att konstatera att han kanske, eventuellt, möjligtvis är bättre i köket än jag. Det gör ont att erkänna, men de e väl nog bara så de e. Positivt med det hela är ju dock det, att jag numera kan slänga mig på soffan och slöa medan maten tillagas.

Idag.

Solen skiner och jag är på bra humör. Ikväll blir det party party. Paula fyller äntligen 18 år, Huuurraaa!Sen vill jag skicka Krya-på-dig-kramar till min vän i Vasa som mår bajs. Get well lady!

Trevlig lördag gott folk.

Jane-Sofie is speaking.

Min kära classmate har döpt om mig till Jane-Sofie. Hon e en liten söt filur dendä Sabbus. Basgruppsseminariet är över och jag är lättad, härlig kääääänsla. Nu e de helg, hem till Ekenäs.


Bye bye Julen.

Jaa, jag har då idag kastat ut julen. Ljusstaken fick se mörkare tider när den blev nerpackad i sin låda. Jag tyckte det var dags att låta den gå i sommar sömn. Den har inte varit tänd, nej, bara prytt mitt fönster här hemma i Ekenäs eftersom jag varit för lat för att ta bort den. Bättre sent än aldrig säger man ju. Har ni packat ner julen, eller e ni lika lata som jag? :D

Nu ska jag få skjuts av mamsen till Karis, sen e de back to Åbo. Och imoron skall jag få gå till skolan igen, Halleluujah. Tänk att det kan vara så roligt att få gå till skolan...


I natt jag drömde.

Vi stod vid ABC här i Ekenäs och väntade på bussen som skulle ta oss på träningsmatch. Plötsligt steg Jannica fram bakom trädet. Jag grät av lycka. Åå, vad jag saknar dig.
Young forever.Det var tungt att planera lördagen idag. Jag vill att alla runt omkring mig skall leva i evighet.

Enough already!

Det räcker med angina. Det räcker med ögoninflammation. Det räcker med tonvis med snor i näsan. Jag vill bli frisk. Nu. Jag orkar inte sitta hemma längre. Jag vill till skolan och vara aktiv(!).


RSS 2.0