Bradford

Jag ar framme, valbehallen. Inget internet pa rummet annu, kan dessutom ta till slutet av nasta vecka sa jag far anvanda skolans datorer tills dess. Darav inga prickar pa bokstaverna a och o. Ni far klara er bara.

Kan ju borja med att saga att man hade en forvrangd bild av rummena vi sover i plus kok och wc.... Pa bilderna sag de nyremppade ut men i verkligheten ar de helt annorlunda. Vi fick oss ett gott skratt igar kvall nar vi anlande. Om nagon skulle sett oss igar kvall nar vi gick och la oss skulle de sakert ocksa ha fatt sig ett gott skratt. Eftersom vi inte hade varken tacke eller kudde far man ta vad man har --> Pyjamasbyxor, t-shirt, ylletroja, EIF-rocken som byxor(ni forstar, ett ben i var arm...) och Helly Hansen rocken som tacke. Och anda var det litet kallt. Kramade dock om finaste nallebjornen och sedan kandes det litet battre. Idag blir det dock battre eftersom vi har skaffat tacke och dynor. Lovely. Lararna har verkar hur gulliga som helst och skolan borjar inte forran 24.1. sa vi har lite semester annu.

"Tur att vi har varandra" har manga ganger sagts under dessa tva dagar... Skulle vara jobbigt att masta ta sig igenom allt nytt pa egen hand.

Puss och kram till er dar hemma.

Kommentarer
Postat av: märta

Låter bra,haha. Ser mig det där framför mej! Lycka till med allt,vi hörs! Puss

2011-01-14 @ 16:30:21
URL: http://happysmile.devote.se
Postat av: Anonym

tur att du är så duktig på att se det positiva i allting:) puss

2011-01-14 @ 16:56:59
Postat av: syster

det var jag som lämnade kommentaren ovan. namnet föll tydligen bort:)

2011-01-14 @ 17:14:23
Postat av: Jannica

Snart är ni helt inne i svängarna. Kul att ni har lite semester så ni kommer igång med allt. NJUUUUUT! Ta o titta lite omkring er.. O sen när ni får nät så är det foton som gäller eller hur :)



PUSS ÄLSKLING!

2011-01-14 @ 17:34:31
URL: http://jannicafinnberg.blogspot.com
Postat av: Ääli

haha,hoppas du har mina sockor med dig..de skulle varit bra nu!! ;) Skönt att höra att ni kommit fram åtminstone och tack för ditt meddelande igår!Fortsätt uppdatera <3

2011-01-14 @ 18:50:52
Postat av: mamma

Ser att ni redan haft lite äventyr.. men ni klarar det nog. Ni löste ju problemet ganska bra. Kram

2011-01-15 @ 07:22:07

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0